Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Pleier kjærligheten på romantisk tur i USA

- Den vakreste kvinnen i verden.

PÅ REISEFOT: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er for tiden i USA, hvor de også får tid til å pleie kjærligheten. Foto: NTB Scanpix
PÅ REISEFOT: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er for tiden i USA, hvor de også får tid til å pleie kjærligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått over en måned siden det ble kjent at prinsesse Märtha Louise (47) hadde funnet kjærligheten med den selverklærte sjamanen Durek Verrett (44). Forholdet skapte mye blest og ble bredt omtalt i pressen, og mange kritiserte paret også for kvakksalveri.

Kritikken skøyt enda mer fart da det ble kjent at det nyforelskede paret sammen skulle legge ut på en norgesturné med navnet «Prinsessen og sjamanen», og mange tok til orde for at prinsessen drev med en uheldig rolleblanding.

Nå har prinsessen og hennes kjære dratt på ferie - til USA. De befinner seg for tiden i New York, hvor de ser ut til å pleie kjærligheten med hverandre innimellom jobb og andre forpliktelser.

I en rekke innlegg på Instagram sin historiefunksjon har prinsessens nye kjæreste lagt ut flere bilder og videoer av ham selv og Märtha Louise fra byen som aldri sover.

PÅ TUR: Durek Verrett har lagt ut en rekke bilder i sosiale medier fra USA-turen deres. Foto: Durek Verrett / Instagram
PÅ TUR: Durek Verrett har lagt ut en rekke bilder i sosiale medier fra USA-turen deres. Foto: Durek Verrett / Instagram Vis mer

- Den vakreste kvinnen i verden

I en videosnutt Verrett har lastet opp på Instagram, kan man se de to turtelduene sitte sammen i en sykkeltaxi i «The Big Apple» - og de ser tydelig forelsket ut. 44-åringen kommer også med en søt kjærlighetserklæring til sin prinsesse.

- Dette er den vakreste kvinnen i verden, sier Verrett inn i kameraet.

HET OMFAVNELSE: Prinsessen og sjamanen skjulte ikke sin begeistring for hverandre. Foto: Durek Verrett / Instagram
HET OMFAVNELSE: Prinsessen og sjamanen skjulte ikke sin begeistring for hverandre. Foto: Durek Verrett / Instagram Vis mer

Märtha Louise smiler begeistret og gir en tommel opp til kjæresten i videoen.

- Jeg elsker deg, vennen, sier han videre.

Prinsessen og Verrett har den siste tiden vært i USA, og lørdag 29. juni deltar de i en samtale knyttet til arrangementet «Mandela Mile» i den amerikanske byen.

I SYKKELTAXI: Det forelskede paret tok seg en tur med sykkeltaxi under oppholdet i New York. Foto: Durek Verrett / Instagram
I SYKKELTAXI: Det forelskede paret tok seg en tur med sykkeltaxi under oppholdet i New York. Foto: Durek Verrett / Instagram Vis mer

«Mandela Mile» foregår i Mondrian Park - og paret har også invitert publikum til å delta på arrangementet. Både prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har delt innlegg om eventet på sine Instagram-profiler.

SMILER: Paret ser ut til å trives i USA sammen. Foto: Durek Verrett / Instagram
SMILER: Paret ser ut til å trives i USA sammen. Foto: Durek Verrett / Instagram Vis mer

«Mandela Mile» er en slags veldedighetsmarsj som skal rette fokus mot Mandala-dagen, og sjamanen har skrevet på sin profil at han og Märtha Louise skal bidra til å fjerne folks «blokkeringer» under arrangementet.

BYGDØY: Kongen uttaler seg for første gang om Durek Verrett. Video: Madeleine Liereng. Reporter: Ruben Pedersen Vis mer

Bryllup i Danmark

Det er ingen tvil om at prinsessen og Verrett har vært på farten den siste tiden. De var blant annet i London sammen i starten av juni hvor de deltok på en foredragssamtale.

Rett etter at kjærestenyheten ble kjent og etter at sjamanen hadde besøkt Norge for første gang, dro paret utenlands, og første stopp var kongelig bryllup i Danmark i midten av mai.

Siden den gang har det vært langt mer stille fra det nye paret, men for en snau uke siden ble forholdet igjen omtalt i mediene da Verretts tidligere kjæreste, Hank Greenberg tok bladet fra munnen og kommenterte ekskjærestens nye forhold for første gang.

Verrett ble av mange oppfattet som en kontroversiell figur da forholdet til prinsessen ble kjent, blant annet fordi han tjener store summer på sine påståtte spirituelle evner. Han har for øvrig en rekke Hollywood-navn på kundelista, som blant andre Gwyneth Paltrow og Kelly Rutherford.

ORDKNAPP: Kronprins Haakon ønsket ikke å svare på spørsmål om sin søster Prinsesse Märtha Louise og hennes nye kjæreste Durek Verrett tirsdag. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Christian Wehus / Dagbladet Vis mer

- Jeg har ingenting fint å si om ham

Det var i 2007 at Durek Verrett fant kjærligheten med massøren Hank Greenberg (47) fra Los Angeles - og de var i et forhold helt fram til 2015. Greenberg har holdt en lav profil etter at ekskjærestens nye romanse ble kjent, men lot seg likevel intervjue av den britiske avisen Daily Mail i slutten av mai.

I intervjuet får Greenberg blant annet spørsmål om hvilket forhold han har til Durek Verrett i dag. Svaret må sies å være noe todelt:

- Jeg elsker Durek inderlig og ønsker ham alt godt, men jeg har ingenting fint å si om ham, sa han.

47-åringen påpekte at han mener «eksen har et enormt talent», og at han tror på hans misjon. Likevel:

- Jeg har vondt for å tro på at han er ekte, basert på mine personlige erfaringer med ham, fortsatte Greenberg.

I et intervju med Dagbladet Magasinet i mai, la ikke Durek Verrett skjul på at han forelsker seg i både kvinner og menn.

- Tiltrekkes jeg av menn? Ja. Tiltrekkes jeg av kvinner? Ja, men det er basert på kjærlighet. Det er maskulinitet og femininitet i både kvinner og menn, og jeg står for kjærlighet uavhengig av kjønn, sa han i intervjuet.

LES OGSÅ: Måtte berges av helikopter etter fjelldrama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer