FESTET LITT FOR MYE: Prins Harry har fått mye å tenke på etter at private bilder fra hans naken-nachspiel havnet på avveie. Foto: All Over Press
FESTET LITT FOR MYE: Prins Harry har fått mye å tenke på etter at private bilder fra hans naken-nachspiel havnet på avveie. Foto: All Over PressVis mer

Playgirl vil ha prins Harry som nakenmodell

- En million dollar i honorar er ikke usannsynlig, sier utgiveren.

SEOGHØR.NO: Nakenbilder fra britiske prins Harrys ville fest i Las Vegas har vakt oppsikt verden rundt, etter at de dukket opp på nettet denne uken.

Nå har bildene, som du kan se i fredagens Se og Hør, ført til at også utgiveren av bladet Playgirl har fått øynene opp for den yngste sønnen til prins Charles.

Vincent Stevens sier til E! Online at han er villig til å grave dypt i lommeboka for å gjøre prins Harry til bladets nye nakenmodell.

- Han er en vill partyfyr. Han appellerer til mange, fordi han har en utemmet side, selv om han er fra kongefamilien.

- Han kan ikke bli begrenset av de kongelige. Han er en fri sjel.

Stevens sier Playgirl begynte å lage et tilbud til prins Harry (30), så fort naken-skandalen ble kjent.

-  En million dollar (5,8 millioner kroner, red.anm) i honorar er ikke usannsynlig.

Selv om det neppe er sannsynlig at prins Harry vil takke ja til tilbudet har Playgirls initiativ også fått strippeshow-produsenten Adam Steck til å tilby ham en jobb.

- Han ville bli en utrolig tilvekst til gruppen vår, sier Steck til E! Online.

Harrys eventuelle strippejobb vil i såfall komme få måneder etter at hertuginne Kates slekning Katrina kastet klærne med krone på hodet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nakensjokk fra prins Harry