Foto: Black Sheep/XPS
Foto: Black Sheep/XPS Vis mer

Planlegger lesbisk strippeshow

- Det blir sexy og sofistikert...

Publisert
SEHER.NO: Den 29. april sier Storbritannias prins William (28) «ja» til sin forlovede Kate Middleton (28), men først må han selvfølgelig ha et utdrikningslag. Og det er lillebror Harry som har fått i oppgave å gjøre kvelden uforglemmelig.

Ifølge Seoghoer.dk planlegger Harry - som er kjent for å være glad i en fest - å leie inn den frekke stripperduoen Xarah Xavier og Anouska O’Hara. Sistnevnte er ekskjæresten til Leonardo DiCaprio, og duoen er kjent for deres lesbiske strippeshow med SM-undertoner.

- Harry vil ikke svikte broren, så han vil finne noe passende frekt, men som ikke gir ham trøbbel. Ikke engang Kate Middelton vil ha noe imot disse jentene. Selv om showet deres er kinky, og de kler av seg, er det fremdeles intelligent. Det er ikke porno – det er sexy og sofistikert, sier en venn av prinsen til Daily Mail.

Stripperduoen har tidligere opptrådt for sangeren Prince og skuespilleren Mickey Rourke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikset tennene før bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer