Prins William og hertuginne Kate:

- Planlegger barn nummer fire

Skal være svært enige om en familieforøkelse.

FAMILIEFORØKELSE?: Hertuginne Kate og prins William skal være klare for å utvide familien. Foto: Ben Birchall / Pa Photos / NTB
FAMILIEFORØKELSE?: Hertuginne Kate og prins William skal være klare for å utvide familien. Foto: Ben Birchall / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

29.april i 2011 fikk den rojale fansen følge Kate Middleton til alters, da hun endelig fikk sin prins William. Det betyr at hertugparet av Cambridge feirer ti års bryllupsdag i år, og årene har mildt sagt vært innholdsrike.

Gjennom ti år som gift har de, i tillegg til sine kongelige plikter, rukket å få tre barn. Prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis kom som perler på en snor - i henholdsvis 2013, 2015 og 2018.

Tre er tilsynelatende ikke nok for hertugparet, og nå melder Us Weekly at det populære paret er mer enn klare for sitt fjerde barn.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

- Føler seg klar

Prins William (38) og hertuginne Kate (39) skal nemlig allerede være i gang med å prøve, og for sistnevnte har det alltid vært en del av planen å få fire barn.

- Hun satt tanken på vent da coronapandemien kom, men nå er det et lys i tunnelen med vaksinen, og det er planlagt at prins George og prinsesse Charlotte skal returnere til skolen i april. Hun føler seg klar til å prøve igjen, forteller kilden til Us Weekly.

Hertuginnen av Cambridge skal visstnok ha følt seg verpesyk helt siden søsteren hennes, Pippa Middleton (37), i desember avslørte at hun er gravid.

At søstrene er ekstremt nærme hverandre skal også ha gjort at hertuginnen ønsker det samme for prinsesse Charlotte - å ha en lillesøster.

STRÅLTE: Hertuginne Kate og prins William var fornøyde med besøket sitt så langt, og Kate så frem til en dag med mer utendørsaktiviteter. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

Gleder seg til fremtiden

39-åringen skal imidlertid være fullt klar over at «klokka tikker», så den siste tiden har hun spist svært næringsrik mat for å forberede kroppen til en eventuell graviditet.

- Det tok en stund for Kate å overtale William. Han fortalte at tre barn er mer enn nok. Tanken på å ha fire fikk han til å føle seg overveldet, men Kates sterke ønske om å få et barn til inspirerte ham, og når alt kommer til alt elsker han og setter pris på det trygge familielivet han selv aldri følte på i oppveksten, fortsetter kilden, og legger til:

FAMILIE: Hertuginne Kate og prins William har allerede barna George, Charlotte og Louis, men skal nå altså være klare for barn nummer fire. Her fra desember. Foto: Aaron Chown / Pool via REUTERS / NTB
FAMILIE: Hertuginne Kate og prins William har allerede barna George, Charlotte og Louis, men skal nå altså være klare for barn nummer fire. Her fra desember. Foto: Aaron Chown / Pool via REUTERS / NTB Vis mer

- Hvorfor ikke gjøre den (familien journ.anm) større? Etter litt betenkningstid er han nå enig og gleder seg til fremtiden.

Ifølge kilden skal paret allerede ha hintet om en eventuell familieforøkelse til dronning Elizabeth (94), og nyheten skal ha gjort dronningen svært lykkelig.

- Hun forguder barnebarna sine. Hun er litt bekymret for at hertugparet tar på seg flere oppgaver enn de har kapasitet til, spesielt siden Kate ikke planlegger å skaffe en til barnepike, men så lenge de er lykkelige, er hun (dronningen journ.anm.) lykkelig.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

Ble dumpet over telefon

Det er som nevnt snart ti år siden hertugparet ga hverandre sitt «ja» i Westminster Abbey i hjertet av London. Hertugparet møtte hverandre første gang i 2001, da begge var studenter ved universitetet St. Andrews i Skottland.

Veien frem mot ekteskapet har imidlertid ikke bare vært enkel. I boken «Battle of Brothers», som ble utgitt i fjor høst, ble det hevdet at prins William i 2007 skal ha dumpet sin daværende kjæreste - over telefon.

2011: Hertuginne Kate og prins William har vært gift i snart ti år. Her avbildet under det storslåtte bryllupet i Westminster Abbey. Foto: Dominic Lipinski / Pa Photos / NTB
2011: Hertuginne Kate og prins William har vært gift i snart ti år. Her avbildet under det storslåtte bryllupet i Westminster Abbey. Foto: Dominic Lipinski / Pa Photos / NTB Vis mer

Prinsen, som da var 25 år gammel, skal nemlig ha vært usikker på fremtiden med Middleton, og dumpet henne derfor over telefon mens hun var på jobb.

«Kate var i et møte hos Jigsaw, butikken hun nylig hadde begynt å jobbe hos, og unnskyldte seg for å ta en telefon fra William i et rom hvor ingen kunne høre henne», står det i et avsnitt fra boken, gjengitt av Daily Mail.

«Hun stengte døren og ble der en time. Da hun kom ut igjen, var hun singel», heter det videre.

Bare ti uker etter telefonsamtalen der William skal ha gjort det slutt, ble imidlertid de to turtelduene observert kyssende og dansende sammen på en fest.

Og resten kan man altså si er historie.

LES OGSÅ: Hertugparet i sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer