- Pippas rumpe var falsk

Bakdelen til hertuginne Kates søster skaper debatt igjen.

VEKKER DEBATT: Pippa Middletons bak skaper igjen overskrifter. Foto: REX/All Over Press
VEKKER DEBATT: Pippa Middletons bak skaper igjen overskrifter. Foto: REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 29. april var det tre år siden Kate Middleton (32) giftet seg med prins William (31), og bildene av det vakre brudeparet gikk verden rundt.

Men det var ikke bare Kate og William som fikk oppmerksomhet - også brudens lillesøster Pippa Middleton (30) tok verden med storm.

Som sin søster bar hun en kjole designet av Sarah Burton for Alexander McQueen, og den tettsittende kreasjonen fremhevet hennes smekre former - og gjorde Pippa verdensberømt.

På nettsamfunnet Facebook ble gruppen «Pippa Middleton Ass Appreciation Society» opprettet etter prinsebryllupet. Gruppen har i dag 223.000 «likes».

POPULÆR: 223.000 personer er med i gruppen "Pippa Middleton Ass Appreciation Society" på Facebook. Foto: ALL OVER PRESS
POPULÆR: 223.000 personer er med i gruppen "Pippa Middleton Ass Appreciation Society" på Facebook. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Men det finnes også de som ikke har latt seg blende av Pippas bakdel.

- Selvfølgelig var bakdelen hennes falsk. Jeg gjentar: Hun hadde en falsk rumpe. Ta vekk dette, og hun har en helt normal bakdel, sa den franske kongeeksperten Stephane Bern (50) under et TV-show ifølge avisa Daily Mail.

Kongeeksperten gikk ikke nærmere inn på hva som skal ha vært «falskt».

Det er heller ikke første gangen det settes spørsmålstegn rundt Pippas berømte kroppsdel.

I SENTRUM: Pippa kom i begivenhetenes sentrum under bryllupet til William og Kate. Foto: All Over Press
I SENTRUM: Pippa kom i begivenhetenes sentrum under bryllupet til William og Kate. Foto: All Over Press Vis mer

- Det er mulig at hun den dagen hadde noe som strammet opp under kjolen, som ga baken et lite løft, eller eventuelt et innlegg, forteller kirurg Lesley Reynolds Kahn i det nye TLC-programmet «Crazy About Pippa» ifølge Us Magazine.

Kahn mener bakdelen til Middleton er flatere til vanlig enn slik den var i bryllupet.

- Jeg er ikke overbevist om at det der er helt naturlig. Hvis man ser på andre bilder av henne, så kan man se at hun til vanlig har en nokså flat rumpe.

Under et veldedighetsarrangement i regi av Women in Advertising and Communications London Group som ble holdt nylig spøkte Pippa om oppmerksomheten hun fikk etter bryllupsseremonien:

- Jeg har funnet ut at det å bli gjenkjent har sine opp- og nedturer - og man kan vel kanskje si at det har sin bakside, sa hun til latter fra publikum.

LES OGSÅ: Tilbake etter den massive kritikken

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer