Pippa vil overgå partyprins Harry

Hertuginne Kates søster Pippa lekser opp i skikk og bruk på fest - i bokform ...

FESTFORFATTER: Pippa Middleton gir ut bok for å lekse opp i hvordan arrangere og oppføre seg på fest. Og hun trenger ikke lete langt i vennekretsen for å finne skrekkeksemplene ... Foto: All Over Press
FESTFORFATTER: Pippa Middleton gir ut bok for å lekse opp i hvordan arrangere og oppføre seg på fest. Og hun trenger ikke lete langt i vennekretsen for å finne skrekkeksemplene ... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Pippa Middleton (29) fanget en hel verdens oppmerksomhet da hun bokstavelig talt vendte det andre kinn til i sin søster, hertuginne Kates (30) bryllup med prins William (30) i april i fjor.
 
Nå vil ungjenta med den berømte bakdelen vise sine andre talenter også – og går selveste svogeren og partyprins Harry (27) i næringen.
 
Nå vil hun nemlig bli festprinsesse og gir ut boka «Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends» på over 400 sider.

Forlaget betalte henne ifølge Daily Mail 3,6 millioner kroner for å skrive boka, som skal være spekket med alt fra oppskrifter og bilder, til riktig etikette på fest.
 
Spesielt det siste emnet kunne utvilsomt prins Harry ha godt av å fordype seg i. Det er nemlig ikke mer enn tre uker siden prinsen ble fotografert kliss naken på fest i Las Vegas, etter å ha tapt i nakenbiljard!
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hadde narko-fest på Harrys rom  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer