NORSK BUKSE: Pippa Middleton fullførte Vasaloppet i Sverige i en norsk bukse fra Bjørn Dæhlies kolleksjon. Foto: stellapictures
NORSK BUKSE: Pippa Middleton fullførte Vasaloppet i Sverige i en norsk bukse fra Bjørn Dæhlies kolleksjon. Foto: stellapictures Vis mer

Pippa sørget for Dæhlie-reklame

- Vi har ikke sponset henne med antrekket, sier daglig leder i Bj Sport.

Publisert
SEOGHØR.NO: Pippa Middleton (28), som i april i fjor ble verdenskjent for sin bakdel under bryllupet til storesøster Kate og svoger prins William, byttet søndag ut sine trendy kjoler med skiklær da hun fullførte Vasaloppet i Sverige.

Og når Pippa fikk vist fram sin berømte bakdel for de mange fremmøtte pressefotografene i de svenske skogene, var det i et antrekk fra den norske skikongen Bjørn Dæhlies kolleksjon.

I en sort skibukse fra Bj Sport, fullførte Pippa skiløpet på drøye sju timer - og bildene av Kates lille søster i skiløypa har allerede gått verden rundt - noe som betyr super reklame for Bjørn Dæhlie.

- Det er flott. Vi er markedsledende innen sportstekstiler, så det er veldig hyggelig at hun valgte oss. Vi er jo ikke overrasket over at hun valgte dette, vi har jo sett at hun er kvalitetsbevisst når det gjelder antrekk tidligere, sier daglig leder i Bj Sport, Erik Røste, til Seoghør.no.

Bildene av Pippa ble blant annet stort slått opp i britiske The Sun, men selv om Her Royal Hotness er en god salgsplakat for diverse antrekk, har ikke teamet bak Bjørn Dæhlies kolleksjon hatt noe med klesvalget å gjøre.

- Vi har ikke sponset henne med antrekket. Sånn sett ble vi overrasket over at hun brukte dette. Vi har ikke noe distribusjon i Storbritannia, så jeg tror kanskje ikke det vil føre til økt salg der. Denne buksa er en klassisk skibukse som vi selger cirka 50.000 av i året, sier Røste, som spekulerer i om Pippa kan ha kjøpt buksa da hun trente til Vasaloppet i de sveitsiske alper.

Og Bj Sport har ingen planer om å sende flere Dæhlie-antrekk til lillesøster Middleton.

- Nei, det gjør vi nok ikke. Men jeg må si at jeg var veldig imponert over tiden hennes. Det er vel ikke så mye snø under beina der hun har vokst opp, sier daglig leder i Bj Sport til Seoghør.no.

Les intervju og se bilder av Pippa Middleton på Vasaloppet i tirsdagens nummer av Se og Hør!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kongelig kaos i Vasaloppet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer