Pippa sammen med eksen igjen

- Pippa oppførte seg som en hai som sirklet inn byttet sitt, hevder gjester.

FLØRTET: Pippas tidligere kjæreste ble ikke veldig fornøyd da hun dro på tur til Madrid med ekskjæresten George Percy i fjor vår. Nå skal hun imdlertid ha funnet tilbake til Percy, etter at det ble slutt med Alex Loudon. Foto: All Over Press
FLØRTET: Pippas tidligere kjæreste ble ikke veldig fornøyd da hun dro på tur til Madrid med ekskjæresten George Percy i fjor vår. Nå skal hun imdlertid ha funnet tilbake til Percy, etter at det ble slutt med Alex Loudon. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at hertuginne Kates (30) søster Pippa Middleton (28) ble dumpet av kjæresten Alex Loudon (31), har hun nå blitt sammen igjen med sin gamle flamme, den styrtrike jarlen George Percy (27).

Når faren hans dør, arver George tittelen Hertug av Northumerland, samt en milliardformue og enorme landområder i England. Percy-slekta kan spores tilbake til 1100-tallet, og har fra middelalderen og fram til i dag vært den nobleste familien i Nord-England. Men allerede i dag er George rikere enn prins William (29).

Som en hai
Ifølge den britiske avisa The Sun begynte Pippa og George å date igjen på Pippas storslagne nyttårsfest på Middelton-familens gods.

- Pippa satt ved Georges side under middagen, og klamret seg til armen hans resten av kvelden, forteller en gjest til The Sun.

Britiske aviser opptrer relativt kjølig når de omtaler Pippa. Hun blir sett på som en sosial klatrer av dimensjoner.

- Hun oppførte seg som en hai som sirklet inn byttet sitt, sier gjesten til avisa.

Romantisk ferie
Pippa har alltid vært en nær venn av George, og det var en av grunnene til at forholdet til ekskjæresten Alex gikk i vasken. Alex fant seg ikke i at Pippa blant annet dro på romantisk ferie sammen med George og noen venninner.

Etter den nyttårsnatten dro Pippa og George til Alnwick, hvor slottet til Percy-familien ligger. Og ifølge The Sun skjuler de ikke lengre at de dater.

Ps: Slottet som ble brukt under innspillingen til Harry Potter-filmene eies også av Georges far – men det er bare et lite «jaktslott».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kopierte Pippas rumpestunt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer