Pippa dumpet kjæresten - igjen

- Denne gangen er det over for godt.

AVSLUTTET FORHOLD IGJEN: - Denne gangen er det slutt for godt, hevder en kilde nær Pippa Middleton og Alex Loudon til The Sun, etter at Pippa skal ha valgt å dumpe kjæresten for andre gang. Foto: All Over Press
AVSLUTTET FORHOLD IGJEN: - Denne gangen er det slutt for godt, hevder en kilde nær Pippa Middleton og Alex Loudon til The Sun, etter at Pippa skal ha valgt å dumpe kjæresten for andre gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fem måneder etter at hun gjorde det slutt med kjæresten Alex Loudon (31), for så å ta ham tilbake kort tid etter, har Pippa Middleton (27) dumpet sin partner igjen.

Pippa har vært omgitt av bruddrykter side hun ble kjent med et brak i prins William og søsteren Kate Middletons bryllup i april.

Flere medier har hevdet at Alex Loudon ikke skal ha tålt hennes nye status som sex-symbol, og i i tillegg ha vært sjalu på prins Harry, som Pippa har blitt gode venn med.

- Etter bryllupet ble det sagt at Alex var sjalu på Pippas flørting med prins Harry. Men sannheten er at de bare er gode venner.

- Denne gangen er det over for godt. De snakker knapt med hverandre,  sier en kilde nær Pippa og Alex til The Sun.

Hverken Pippa Middleton eller Alex Loudon har foreløpig kommentert bruddryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kate kom kledd som en gresk gudinne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer