Peter (9) fikk kongesvar

- Nå vet jeg at kongen rydder, sier pjokken.

HILSTE: - Kongen synes det er viktig at alle hjelper hverandre med å rydde, skriver Kongens kabinettsekretær. Foto: All Over
HILSTE: - Kongen synes det er viktig at alle hjelper hverandre med å rydde, skriver Kongens kabinettsekretær. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da mammaen til Peter (9) i all frustrasjon over rotet til sønnen ba ham spørre Kongen om han også måtte rydde, tok han henne på ordet.

Peter skrev et brev, og svar fikk han!

- Jeg prøvde å fortelle at også kongen måtte rydde, men det trodde han overhodet ikke på. Til slutt foreslo jeg at han kunne sende brev og spørre Kongen, sier May Reppen-Gjelseth til VG.

Kongens kabinettsekretær tok Peters brev på alvor, og sendte ham et svar der han hilste fra kong Harald.

- Kongen har bedt meg om å takke deg for brevet som du har sendt til ham. Jeg er også blitt bedt om å fortelle deg at Kongen synes det er viktig at alle hjelper hverandre med å rydde, står det.

LES OGSÅ: Dronning Sonja jobbet på pub!

- Nå vet jeg at Kongen rydder, men han skriver ikke brevene sine selv. Nå lover jeg å rydde fordi han også rydder, sier Peter.

Bakgrunnen var at når niåringen og vennene hans lekte at han var en konge og de andre soldater - og da slapp naturligvis kongen å rydde ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer