Thomas Markle:

-Pengesluk

Vil aldri lese boken til prins Harry.

REAGERER: Faren til hertuginne Meghan går hardt ut mot boken til Harry. Foto: Splash News / NTB
REAGERER: Faren til hertuginne Meghan går hardt ut mot boken til Harry. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at lekkasjene fra selvbiografien «Spare», til prins Harry (38) har skapt mye oppsikt. En som spesielt ikke er begeistret for boken er Thomas Markle.

Hertuginne Meghan (41) sin far har nemlig ifølge TMZ, ikke tenkt til å lese boken i det hele tatt. Det har lenge vært kjent at Meghan sitt forhold til sin far Thomas har vært turbulent.

Alt raknet

Thomas har til stadighet uttalt seg om det ødelagte forholdet med datteren, og at han føler seg urettferdig behandlet. Spesielt etter Meghan giftet seg med prins Harry, var Thomas ofte å se i amerikanske medier.

Meghan sendte et brev til faren sin til oppfordring fra dronningen og prinsen av Wales. Brevet havnet i feil hender, og ble kort tid etter offentliggjort i internasjonal media.

AVSLØRINGER: Prins Harry slipper sin selvbiografi «Spare». Der kommer det flere avsløringer. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

I netflix-dokumentaren «Harry & Meghan» forteller Meghan at brevet til faren, var det siste strået, som fikk alt til å rakne. Ikke lenge etter valgte paret å trekke seg fra sine kongelige plikter.

Hertuginnen sier i dokumentaren at hun alltid har vært en pappajente, men nå har det endret seg.

Fryst ut

Nå sier Meghan sin halvsøster, Samantha Markle, til TMZ at faren hennes og alle familiemedlemmene synes boken er et oppdiktet pengesluk. I tillegg hevder hun at faren er mer skuffet over Meghan enn Harry.

- Alt startet i bryllupet. Pappa følte han ble fryst ut av sin egen datter, og at Harry bare fulgte etter.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle er produsenter for den nye Nelson Mandela-inspirerte dokumentarserien «Live to Lead». Video: Netflix Vis mer

Sjalusi

Samantha hevder at faren mener mange av påstandene i boken er basert på at Harry er sjalu på brorens status. Selv mener hun at oppmerksomheten rundt boken er på grunn av nysgjerrighet, og ikke et tegn på at folk tror på Harry sin historie.

- Jeg ville ikke brukt Harry sin bok som toalettpapir engang.

Hun sier også at det ble ekstra sårende for faren når han ble fjernet fra bryllupslisten, og at Meghan aldri nådde ut til ham da han fikk hjerteinfarkt.

LES OGSÅ: -Familien er flau over henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer