Påstår hun ligner

- Jeg vet hva som er sannheten om vår datter, hevder Erling Lorentzens tidligere elskerinne.

DATTEREN? Erling Lorentzen har i mange år trodd at Heloise Marina Carneiro-de-Mendonca Lorentzen er hans datter.
DATTEREN? Erling Lorentzen har i mange år trodd at Heloise Marina Carneiro-de-Mendonca Lorentzen er hans datter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO  I går ble det avslørt i Se og Hør at prinsesse Ragnhilds (76) ektemann Erling Lorentzen (83) for 20 år siden hadde hatt et forhold til en brasiliansk kvinne i London.

LES MER: KONGENS SVOGER ANGRER UTROSKAP

I 18 år betalte han bidrag for et barn elskerinnen, Cristina Carneiro de Mendonca Eastwood (59), påsto var hans. For fire år siden tok han sin nagende mistanke på alvor og med en DNA-test fikk han avklart at han ikke er den biologiske faren til 19 år gamle Heloise Lorentzen.

Cristina er nå overrasket over at Lorentzen har stått frem og fortalt at han ikke er far til Heloise, og påstår at de var blitt enige om ikke å snakke om denne saken til mediene.

- Men jeg vet hva som er sannheten om vår datter, sier hun til VG.

- Det blir litt som David mot Goliat, men jeg vet hva som er sant. Det hjelper ikke med mye penger. Uansett hvor mye penger man har, så er sannheten sannheten, sier hun i samme intervju og hevder at datteren er svært lik Erling Lorentzen og at hun er en dyktig seiler - en sportsgren som er svært populær på den ene familiesiden.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer