Prins William:

- Påstandene er langt fra sanne

Prins Harry hevdet at storebroren føler seg fanget av sine kongelige plikter.

SPLID: De siste årene har forholdet mellom prins William og prins Harry blitt kjøligere. Sjokk-intervjuet med Oprah tidligere denne måneden, har ikke gjort ting bedre for brødrene. Foto: Tolga AKMEN / AFP/ NTB
SPLID: De siste årene har forholdet mellom prins William og prins Harry blitt kjøligere. Sjokk-intervjuet med Oprah tidligere denne måneden, har ikke gjort ting bedre for brødrene. Foto: Tolga AKMEN / AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to uker siden stilte prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) opp i et flere timer langt intervju med talkshow-dronningen Oprah Winfrey (67).

Her delte ekteparet en rekke oppsiktsvekkende historier om forholdet til den britiske kongefamilien.

Det kom blant annet frem at Meghan på et tidspunkt ikke ønsket å leve lenger, samt påstander om rasisme fra et medlem av kongefamilien og manglende støtte fra det britiske kongehuset i en vanskelig tid.

Prins Harry gikk også hardt ut mot sin egen familie, og anklaget faren, prins Charles (72), for å slutte å svare ham på telefonen etter at de forlot Storbritannia til fordel for USA.

Harry fortalte rett ut at han føler seg sviktet, men håper at forholdet dem i mellom kan bedres med tiden.

- Jeg var fanget. Jeg så ingen vei ut. Jeg var fanget, men jeg visste ikke at jeg var det, delte prinsen om tiden som kongelig, og fortsatte:

- Fanget i systemet slik resten av familien min er. Min far og min bror, de er fanget. De kommer seg ikke unna.

«Far og sønn tettere sammen»

Nå slår derimot en nær venn av både prins Harry og prins William tilbake mot påstandene om at sistnevnte skal føle seg fanget av sine kongelige plikter, skriver Page Six.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer