Prins William og hertuginne Kate:

- Pass på hva du sier

Hertugparet har blitt Youtubere!

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer
Publisert

Å starte sin egen kanal på videodelingstjenesten Youtube har blitt svært populært med åra. Særlig mange unge er flittige brukere av nettstedet, der man kan laste opp og dele videoklipp med andre.

Og kanskje er det nettopp de unge hertuginne Kate (39) og prins William (38) prøver å nå ut til, da de onsdag lanserte sin egen Youtube-kanal.

Hertugparets første video på plattformen heter enkelt og greit «Velkommen til vår offisielle Youtube-kanal» og har fått 17 000 visninger på en snau time.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag delte prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

I videoen sitter William og Kate hjemme i sofaen mens de snakker til kamera. Prinsen innleder på humoristisk vis ved å advare kona om hva hun sier mens kamera ruller.

- Forresten, du må være forsiktig med hva du sier nå, for disse folka filmer alt, sier prins William - før kona slår tilbake:

- Jeg vet!

Resten av den 25 sekunder lange videosnutten består av en rekke klipp av hertugparet på diverse tilstelninger og arrangementer de har deltatt på opp igjennom.

Du kan se hertugparets første video på Youtube i sin helhet øverst i saken.

BEGRAVELSE: Ekspert på kroppsspråk kommenterer kontakten mellom prins William og prins Harry i begravelsen til prins philip Vis mer

- Bedre seint enn aldri

På William og Kates Youtube-kanal kommer det fram at kanalen ble opprettet allerede 7. oktober 2020, men det er først nå de har tatt den i bruk.

Videoen har også blitt lagt ut på hertugparets Instagram-konto.

«Bedre seint enn aldri. Vi er nå på Youtube», står det i innlegget.

På kanalen vil hertugparet oppdatere folk med videoer om sitt kongelige arbeid - og man får muligheten til å ta mer aktivt del i kongefamiliens daglige virke.

Valget om å etablere seg på Youtube er antakelig en del av å modernisere det britiske kongehuset, som er kjent for å være det mest konservative i hele verden.

I kommentarfeltet ser brukerne i hvert fall ut til å sette pris på at Storbritannias kommende kongepar nå har blitt Youtube-profiler.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

«Det er en sprø verden vi lever i når den framtidige kongen og dronninga er Youtubere. Deilig å se den pågående moderniseringen av kongehuset, fortsett slik», skriver en bruker, ifølge Page Six.

«Velkommen til Youtube, deres kongelige høyheter! Det er en stor glede å ha dere her», uttrykker en annen.

LES OGSÅ: Opptur for Meghan i retten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer