SER DU NOE MAMMA: Prinsesse Estelle var nysgjerrig på hva som befant seg av frosker og padder i utstillingen. Foto: All Over
SER DU NOE MAMMA: Prinsesse Estelle var nysgjerrig på hva som befant seg av frosker og padder i utstillingen. Foto: All OverVis mer

Påskemoro for prinsessen

Nå har prinsesse Estelle fått hilse på sin første padde. Men hun kysset den ikke...

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Victoria har ikke tatt påskeferie ennå. Hun er derimot fremdeles på jobb, og i dag innviet hun en utstilling om verdens truede frosker og padder på Skansen Akvariet i Stockholm.

Kronprinsessen sto oppført alene på programmet – men gledet de mange fremmøtte med å ta med seg sin lille prinsesse Estelle (2).

- Vi må verne om froskene så de finnes også i fremtiden. Derfor må vi lære barna våre om froskene – og derfor har jeg med meg Estelle, sa kronprinsessen ifølge Svensk Damtidning.

Kongetro svensker var allerede svært fornøyde denne dagen, fordi det ble kjent at prinsesse Madeleine kommer hjem til Sverige for å døpe lille prinsesse Leonore. Dagen ble ikke dårligere av at de fikk se nye bilder av sin kjære arveprinsesse!

- Prinsessen skravlet både med sin mor og med froskene. Hun snakker ikke i hele setninger, men hun setter korrekt sammen noen få ord etter hverandre, sier journalist Margareta Heed i Svensk Damtidning.

Estelle dukker garantert opp i kusinens dåp den 8. juni - men svenskene håper selvsagt at de får se henne igjen lenge før den tid.

TRYGG AVSTAND: Den lille prinsessen syntes nok det var både spennende og skummelt med den kilostunge agapadden. Foto: All Over
TRYGG AVSTAND: Den lille prinsessen syntes nok det var både spennende og skummelt med den kilostunge agapadden. Foto: All Over Vis mer

Les også: Hun er en liten engel