Paradise-Sofia festet med kungen

Kronprinsesse Victoria tok «Paradise Hotel»-Sofia inn i den kongelige varmen.

TROSSER KRITIKERENE: Til tross for kritikk mot forholdet til den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Sofia Hellqvist, har svenske prins Carl Philip valgtå stå last og brast med sin utvalgte. Her er de to sammen under et billøp i Gøteborg i 2010. Foto: Stella Pictures
TROSSER KRITIKERENE: Til tross for kritikk mot forholdet til den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Sofia Hellqvist, har svenske prins Carl Philip valgtå stå last og brast med sin utvalgte. Her er de to sammen under et billøp i Gøteborg i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forholdet mellom svenske prins Carl Philip (31) og den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Sofia Hellqvist (26) vakte oppsikt i vårt naboland da det ble kjent i fjor.

Men til tross fra kritikk fra flere opphold om at Sofia - som blant annet har stilt opp på flere lettkledde bilder - ikke er kongelig kjærestemateriale, har Carl Philip nektet å oppgi forholdet.

I septemer ble det kjent at Sofia hadde flyttet inn i prinsens leilighet i Stockholm og nå skal den tidligere Paradise-deltakeren også være på vei inn i den kongelige varmen.

Ifølge Svensk Damtidning var det kronprinsesse Victoria som sørget for å invitere Sofia, da tronarvingen i helgen overrasket sin far kong Carl Gustaf med bursdagsfest på Haga slott.

Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland tror Sofias tilstedeværelse på den kongelige bursdagsfesten betyr at forholdet blir stadig mer seriøst mellom henne og Carl Philip.

- Dette betyr at Sofia nå er inne i varmen, og at det kan gå mot en ny kongelig forlovelse i Sverige, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nektet å signere ektepakten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer