JAGES: Paparazzi-fotografene følger etter William og Kate og konstant. Foto: AP
JAGES: Paparazzi-fotografene følger etter William og Kate og konstant. Foto: APVis mer

Paparazzi-frykt for Kate

Prins William frykter at kjæresten Kate vil lide samme skjebne som mamma Diana.

SEHER.NO: De er unge, de er vakre, de er populære og alle vil ha en bit av dem.Prins William (25) og kjæresten Kate Middleton (25)
jages nå av paparazzi-fotografer til alle døgnets tider, og frykten for at det unge paret skal lide samme skjebne som Diana øker for hver dag som går.


Prinsenes residens, Clarence House, la nylig inn en offisiell klage mot paparazzi-fotografer som har fulgt etter paret. Men fotografene lar seg ikke stoppe og følger etter William og Kate ut i de sene nattetimer.


Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, deler nå britenes frykt om at det hele kan ende i en tragedie.


- William og Kate har havnet i en svært vanskelig situasjon. De er Storbritannias heteste par, og et nytt bilde av dem kan være verd hundretusener - særlig etter at de to kom sammen igjen etter det angivelige "bruddet" tidligere i år. Derfor jakter nå paparazzi-fotografene på dem i Londons gater - noen visstnok på motorsykkel, sier han.


- Sky TV viste nylig hvordan det unge paret ble jaget av fotografer da de sammen kom ut fra en nattklubb i den britiske hovedstaden en sen kveld, og jeg må innrømme at også jeg fikk sterke assosiasjoner til det som skjedde i Paris for ti år siden...


Fordi Kate ikke er en del av kongefamilien, kan hun ikke få den nødvendige beskyttelse av politi og livvakter som et medlem av kongefamilien ellers ville ha fått.


- Kate Middleton har levd under et umenneskelig press de siste par årene. Som Williams kjæreste har hun nærmest vært fotfulgt av fotografer over alt, og fordi hun ikke er medlem av kongefamilien kan hun ikke få den nødvendige beskyttelse av politi og livvakter. Mye tyder på at det var fordi William syntes det var for tidlig å forlove seg at de to i vår bestemte seg for å legge forholdet på is for en stund, forteller Kjell Arne videre.


- Når paret nå igjen viser seg sammen, øker også presset på William om å forlove seg med sin Kate. Dette for å kunne gi henne den beskyttelsen hun åpenbart trenger for å kunne leve et normalt liv.


- Men arveprinsen er kun 25 år gammel og synes nok fortsatt det er alt for tidlig å binde seg. Prinsene i den britiske kongefamilien gifter seg nemlig normalt ikke før i 30-årsalderen. Dessuten er det jo ikke sikkert at Kate heller føler seg klar til å forplikte seg til å bli et medlem av kongefamilien, og med alt det innebærer, avslutter Se og Hørs hoffreporter.


LES OGSÅ: Williams pakt med Kate