Prinsesse Eugenie:

- Pakket sakene sine og stakk

Atter en gang skal Frogmore Cottage stå tomt.

- PÅ FLYTTEFOT: Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank flyttet inn i Frogmore Cottage tidligere i høst. Nå skal de ha pakket sakene sine og forlatt eiendommen - på mystisk vis. Her fotografert i bryllupet i 2018. Foto: Toby Melville, Pool via AP, NTB
- PÅ FLYTTEFOT: Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank flyttet inn i Frogmore Cottage tidligere i høst. Nå skal de ha pakket sakene sine og forlatt eiendommen - på mystisk vis. Her fotografert i bryllupet i 2018. Foto: Toby Melville, Pool via AP, NTB Vis mer
Publisert

Etter at sjokknyheten om prins Harry (36) og hertuginne Meghans (39) kongelige exit så dagens lys i januar og paret senere flyttet til USA, ble det mye snakk om hva som skulle skje med hjemmet deres Frogmore Cottage.

Hertugparet brukte nemlig millioner på å pusse opp den historiske bygningen i fjor, en sum de måtte tilbakebetale som følge av at de trakk seg tilbake som seniormedlemmer av kongefamilien.

I november ble det kjent at hertugparet hadde bestemt seg for å låne ut eiendommen til noen som står dem nær - nemlig prinsens kusine. Prinsesse Eugenie (30) og ektemannen hennes, Jack Brooksbank (34), tok dermed over nøklene og gledet seg angivelig stort til å flytte inn.

Stedet «ingen» vil bo

Her skulle de skape et eget liv sammen, kunne kilder fortelle den gang. Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før idyllen brast. Nå kan The Sun melde at det britiske prinsesseparet skal ha flyttet ut av Frogmore Cottage, bare uker etter at de først flyttet inn.

Avisen skriver at paret har pakket sammen alt de eier, og satt kursen mot Kensington Palace. Dermed står eiendommen igjen tom.

TOMT: Frogmore Cottage står atter en gang tomt, ifølge The Sun. Foto: Steve Parsons / AP, NTB
TOMT: Frogmore Cottage står atter en gang tomt, ifølge The Sun. Foto: Steve Parsons / AP, NTB Vis mer

- Nå er det tomt igjen. Hvorfor vil ingen bo på Frogmore Cottage? Hva er galt med det stedet, undrer en kilde seg overfor The Sun.

Heller ikke kongehuset ønsker å kommentere saken. Det skal dreie seg om en privat avtale mellom prins Harry og prinsesse Eugenie, men innholdet i denne avtalen er ikke kjent. Paret skal angivelig kunne flytte tilbake til Frogmore etter jul om de ønsker det.

Det spekuleres derfor heftig på om prins Harry og hertuginne Meghan har planlagt å komme hjem til jul. Dersom de vil det, er de nødt til å sitte i karantene. En gedigen tomt som Frogmore Cottage står på, hadde muligens vært et perfekt sted å tilbringe karantenen på.

Hvorvidt det er holdt i ryktene, er det ingen som har kommentert foreløpig.

STOLTE: Hertuginne Meghan og Prins Harry er takknemlige for at covid-19 har gjort at de reiser mindre - de har fått med seg flere av sønnen Archies milepæler. Video: Malala Fund Vis mer

- Tømte hjemmet

Ifølge kilder Daily Mail har vært i kontakt med, dukket det opp flyttebiler midt på svarte natten for å tømme Frogmore før prinsesse Eugenie flyttet inn tidligere i høst.

Harry og Meghan skal så ha fått fraktet en rekke møbler til sitt nye hjem i Los Angeles.

- Å tømme hjemmet sitt for så å gi fra seg nøklene, er et ganske sterkt signal om at Harry og Meghan ikke har noen planer om å returnere. Det ser ut til at de forsøker å samle trådene ettersom de planlegger å forlenge oppholdet i USA eller kanskje bli permanent, sa en kilde til avisen.

Frogmore Cottage var en gave fra dronning Elizabeth (94) i forkant av det storslåtte bryllupet i mai 2018, men Harry og Meghan ble ikke boende i mer enn et års tid. Store deler av tiden ble nemlig brukt på å renovere stedet.

Venter barn

Prinsesse Eugenie, som er datteren til prins Andrew (60) og Sarah Ferguson (61), venter sitt første barn. Nyheten ble delt i en pressemelding på Twitter i september, der det ble kjent at barnet melder sin ankomst i begynnelsen av 2021.

I pressemeldingen kom det frem at flere i kongefamilien er henrykte over den glade nyheten - deriblant dronningen og prins Philip (99), Eugenies foreldre samt svigerforeldre.

Babynyheten kom to år etter at prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank giftet seg under en storslått bryllupsseremoni i Windsor Castle - samme sted som Meghan og Harry ga hverandre sitt «ja» samme år.

I anledning bryllupsdagen tidligere i høst delte prinsessen en rekke private bilder av seg og ektemannen. Bildene samlet hun sammen til en video som hun delte på Instagram. Til videoen hyllet hun ektemannen.

«Har vært de beste to årene som gift med deg og ti år med deg totalt. Alltid gode minner, min kjære Jack», skrev hun.

LES OGSÅ: Reddet 9-åring: - Jeg er en engel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer