På sykehus igjen

For annen gang på en uke ble den lille prinsen innlagt på Rikshospitalet.

OVERNATTET: Kronprinsesse Mette-Marit på vei ut fra Rikshospitalet etter å ha tilbrakt natten på sykehuset sammen med sin syke sønn. Foto: Se og Hør
OVERNATTET: Kronprinsesse Mette-Marit på vei ut fra Rikshospitalet etter å ha tilbrakt natten på sykehuset sammen med sin syke sønn. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er en tøff og vanskelig tid for oss, sier Mette-Marit (32) til Se og Hør.


Bare en uke etter at han ble innlagt på Rikshospitalet sist, for omgangssyke, måtte Sverre Magnus tirsdag kveld på sykehus igjen - denne gang på grunn av problemer med luftveiene.

 


- Prinsen har en luftveisinfeksjon, og det er helt udramatisk, sier informasjonsrådgiver ved Slottet, Svein Gj. Gjeruldsen, til Se og Hør.

 

Mette-Marit  kom rett fra skitur da hun ved 21.30-tiden tirsdag 7. februar kom til Rikshospitalet - i fullt skiutstyr og med ski på biltaket. Hun tilbragte natten på Rikshospitalet hos sin lille sønn.

 

Det gjorde trolig også kronprins Haakon. Hans bil sto utenfor sykehuset sent tirsdag kveld, men var borte onsdag morgen. Haakon var nok dratt hjem til Skaugum for å være hos Ingrid (2) og Marius (9). I 0900- tiden onsdag kom også en tydelig sliten Mette-Marit ut fra sykehuset for å dra hjem til Skaugum en tur…

 

Til Aftenposten påpeker professor og barnelege Dag Bratlid ved St. Olavs Hospital i Trondheim at det nå er høysesong for det såkalte RS-viruset, som er den vanligste årsaken til luftveisinfeksjoner hos spedbarn.


 


- Barn kan havne i respirator på grunn av dette, sier han.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer