På statsbesøk i billigkåpe

Mens Mette-Marit pryder seg med dyre designer-merker, handler kronprinsesse Victoria på H&M...

NØKTERN STIL: Kronprinsesse Victoria er ikke redd for å kle seg både rimelig og elegant. Mandag dukket hun opp i franske Savigny-le-Temple i en kåpe som koster kun 430 kroner. Foto: All Over Press
NØKTERN STIL: Kronprinsesse Victoria er ikke redd for å kle seg både rimelig og elegant. Mandag dukket hun opp i franske Savigny-le-Temple i en kåpe som koster kun 430 kroner. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (37) har fikk tidligere denne måneden kritikk fra Arbeiderpartiet-politikeren Stine Renate Håheim for sine dyre luksusvaner, etter at hun viste seg på et pressemøte i Agder med en klokke til en kvart million rundt armen.

Mette-Marit har flere ganger blitt omtalt for sin sofistikerte klesstil, som blant annet inneholder designerkjoler, sko og vesker til mange tusen kroner. Spesielt drar hun ofte fram sine dyreste plagg når hun er på besøk i utlandet.

Derfor vakte det oppsikt da Sveriges kronprinsesse Victoria (33) mandag dukket opp i en kåpe fra billigkjeden H&M under et besøk i franske Savigny-le-Temple.


Om Victoria har handlet kjolen - som selges i Sverige for 430 kroner - selv, er ikke kjent selv, men i motsetning til dyre bestillingsverk, kan den kjøpes i hvilken som helst av motekjedens butikker, i tillegg til på internett.

Sammen med sin ektemann, prins Daniel, besøkte Victoria slottet Chateau La Grange, og høstet mange beundrende blikk fra de frammøtte tilskuerne.

Kåpevalget har også gitt henne ros i hjemlandet.

Det er litt moro at Victorias kåpe kommer fra H&M, skriver kongehusbloggeren Lotta Wretmann på sin hjemmeside (ekstern lenke).

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Her forlater Mette-Marit stedet i protest