På shopping én dag før termin

En hel verden venter i spenning på hertuginne Kates fødsel – selv dro hun på handletur.

FØRSTE GANG: Her poserer Kate og William for bilder etter fødselen av deres første sønn, prins George. Foto: Scanpix
FØRSTE GANG: Her poserer Kate og William for bilder etter fødselen av deres første sønn, prins George. Foto: Scanpix Vis mer
SPENTE: Flere fans av kongefamilien har allerede samlet seg utenfor St. Marys-sykehus i London, hvor det ryktes at hertuginnen skal legges inn. Foto: Scanpix
SPENTE: Flere fans av kongefamilien har allerede samlet seg utenfor St. Marys-sykehus i London, hvor det ryktes at hertuginnen skal legges inn. Foto: Scanpix Vis mer
GRATULASJONER: Entusiastene har hengt opp flere gratulasjonsplakater på veggene. Foto: Scanpix
GRATULASJONER: Entusiastene har hengt opp flere gratulasjonsplakater på veggene. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Selv om babyhysteriet ikke er like stort som da prins George ble født for halvannet år siden, er det likevel knyttet stor spenning til den kongelige fødselen.

De mest entusiastiske «fansene» har allerede samlet seg utenfor St. Marys-sykehus i London, hvor hertuginnen mest sannsynlig skal legges inn. Her venter de spent på å få et glimt av Kate (33) og William (32) – og muligens bli de første til å se det nye tilskuddet til kongefamilien.

Prins William ble selv født på samme sykehus.

Men, til tross for at en hel verden holder pusten i ventetiden, dro Kate på storshopping; én dag før termin.

Hertuginnen besøkte en lokal Zara Home-butikk, hvor hun skal ha kjøpt diverse pyntegjenstander til huset, i tillegg til et par ting til prins George og den nye babyen.

Saken fortsetter under bildene.


Selgeren som hjalp Kate i butikken, skrøt hertuginnen opp i skyene og kunne fortelle at 33-åringen slett ikke virket som om hun var én dag unna termindatoen sin.

– Hun så så rolig ut. Man kunne nesten ikke se at hun var gravid engang; hun så kjempebra ut. Hun hadde til og med på seg høye hæler! Hun var så snill og hyggelig, jeg ble kjempeimponert, sa selgeren til People etter det rojale besøket.

Jente eller gutt?

Hvor vidt det blir en gutt eller jente vet kanskje de blivende tobarnsforeldrene selv, men tradisjonen tro får ikke offentligheten vite noe før fødselen.

Likevel har bestefar Charles sagt at han krysser fingrene for at Kate og William får en datter denne gangen. Det samme håper britenes favorittprins og babyens onkel, Harry (30), på.

- Jeg gleder meg til å se broren min «lide» mer, og dersom det blir en jente kommer han nok til å lide enda mer - og det har jeg lyst til å se hvordan han takler, sa Harry til The Telegraph sent i fjor.

LES OGSÅ: Nå er alt klart for fødselen