Hertuginne Meghan:

- På plass før den kongelige fødselen

Den blivende bestemoren er tilstede for datteren.

SNART BESTEMOR: Doria Ragland har et nært forhold til datteren sin, og skal angivelig være på plass i London i forkant av fødselen. Foto: NTB scanpix
SNART BESTEMOR: Doria Ragland har et nært forhold til datteren sin, og skal angivelig være på plass i London i forkant av fødselen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Hertuginne Meghan (37) av Sussex blir snart mamma for første gang. Helt siden svangerskapet ble kunngjort i fjor, har mange spekulert i når prins Harry (34) sin førstefødte omsider vil melde sin ankomst. De har derimot vært vage i sine uttalelser, og ingen offisiell termindato er kjent.

At prinsens svigermor, amerikanske Doria Ragland (62), får en nøkkelrolle i det hele, er derimot viden kjent. Hun og Meghan har et nært forhold, og det er flere ganger blitt spekulert på om mamma Ragland har planer om å flytte til Storbritannia for å være nær sitt barnebarn.

Inntil videre har hun holdt seg i USA, men nå bekrefter to kilder overfor Entertainment Weekly at hun skal ha ankommet London.

Klar for barnebarn

Sist forrige uke ble hertuginnemammaen fotografert i Los Angeles på tur med hundene sine. Denne uken er derimot en annen kvinne, en antatt hundepasser, blitt fotografert på tur med Dorias hunder.

Derfor er det allerede blitt spekulert i flere dager om den blivende bestemoren har krysset Atlanterhavet, slik at hun kan være ved sin datters side når barnet kommer til verden.

REISEFOT: Doria fotograferes ofte med hundene sine i Los Angeles, men skal nå ha landet i London i forkant av datterens fødsel. Foto: NTB scanpix
REISEFOT: Doria fotograferes ofte med hundene sine i Los Angeles, men skal nå ha landet i London i forkant av datterens fødsel. Foto: NTB scanpix Vis mer

Meghan og Harry flyttet nylig inn i Frogmore Cottage, der de har planer om å oppdra barnet sitt. Tidligere er det også blitt hevdet at det er her hertuginnen har planer om å føde, noe som heller ikke er bekreftet. Dagene før fødselen tilbringer hertuginnen i ro, noe som ble tydelig da hun ikke dukket opp på påskegudstjenesten sammen med svigerfamilien sin denne helgen.

- Dette er en lykkelig og spennende tid for Meghan. Hun ser flott ut, og tar hver dag som den kommer. Hun gleder seg til å bli mamma, sier en kilde til ET.

At hun får ha moren ved sin side betyr nok mye for både hun og Harry. De to har et nært forhold, og dersom man også tenker på at prinsesse Diana ikke lever lenger, er nok øyeblikket også spesielt og vakkert for Harry.

I EKSTASE: Flere tusen unge mennesker tok fullstendig av da prins Harry hadde en overraskelse på lur. Prinsen talte under det veldedige arrangementet WE DAY. Video: WE.org. Foto: Reuters Vis mer

Holder det hemmelig

Når en kongelig baby blir født er det vanlig at nyheten blir kunngjort kort tid etter. Det ser det imidlertid ikke ut til at Harry og Meghan har tenkt å gjøre.

Ifølge en pressemelding fra Kensington Palace vil hertugparet holde fødselen hemmelig så lenge de ønsker, helt de til de føler seg klare for å dele nyheten med resten av verden.

Daily Mail skrev nylig at det er ventet at Meghan vil føde hjemmeFrogmore Cottage med en jordmor til stede.

I pressemeldingen kom det videre frem at Meghan og Harry er svært takknemlige for all støtte og lykkeønskninger de har mottatt fra mennesker over hele Storbritannia og rundt om i verden, mens de forbereder seg på å bli foreldre.

- Deres kongelige høyheter har tatt en personlig beslutning om å holde planene rundt babyens ankomst privat, sto det pressemeldingen.

- Hertugen og hertuginnen ser frem til å dele den spennende nyheten med alle så fort de har fått mulighet til å feire privat som ny familie.

Det er knyttet stor spenning til den kongelige babyen og det spekuleres heftig - både om navn og ikke minst om når rojale fans vil få se den lille for første gang.

Dropper tradisjon

Alle tre gangene prins William (36) og hertuginne Kate (37) har blitt foreldre, til henholdsvis prins George (5), prinsesse Charlotte (3) og prins Louis (11 måneder), har paret vist frem den nyfødte bare få timer etter fødselen.

Det er derimot ventet at hertuginne Meghan kommer til å avstå fra tradisjonen. I hvert fall om vi skal tro konge-podkasten «On Heir», skrev Metro.

- Men det vi vet om Meghan, er at tanken på et glamorøst, perfekt øyeblikk minutter etter å ha født, ikke stemmer overens med hvordan hun er som person, sier ekspert Omid Scobie i podkasten ifølge den britiske tabloidavisen.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, påpekte også at det faktisk er forskjell mellom Meghan og Kates situasjon.

- Meghan er en voksen dame med bein i nesa, og hun vil nok gjøre det som er riktig for henne. Jeg synes overhodet ikke det er rart om noen ønsker å avstå fra å møte pressen, nysminket og smilende, kort tid etter fødselen. Da er man på sitt aller mest sårbare, og trenger egentlig bare tid med sine aller nærmeste, sa hun.

LES OGSÅ: Deler unikt bilde med fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer