Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

På plass etter bråket

Det har stormet rundt paret i det siste, i kveld dukket de opp under presselansering i Oslo.

FAVORITTORD: Durek Verrett avslørte på den røde løperen hva som er hans favoritt ting å si på norsk. Video: Nora Skavhaug Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GRAND HOTEL OSLO (Se og Hør): Prinsesse Märtha Louise (51) og Durek Verrett (47) dukket i kveld opp under presselanseringen til «Powerwomen Norge», den nye Viaplay-serien som Leah Isadora Behn (17) er med i.

Viste seg

Se og Hør var til stede under presselanseringen, hvor paret dukket opp. Leah Isadora var naturligvis også på plass, og ble fotografert foran presseveggen.

TV-AKTUELL: Leah Isadora Behn er med i den nye Viaplay-serien «Powerwomen Norge». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TV-AKTUELL: Leah Isadora Behn er med i den nye Viaplay-serien «Powerwomen Norge». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Märtha Louise og Verrett stilte også opp for å ta bilde sammen med prinsessens tre barn. Maud Angelica (19) og Emma Tallulah (14) var med på søsterens presselansering de også.

POSERTE SAMMEN: Leah Isadora poserte sammen med sine to søstre, mora si og Durek Verrett. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
POSERTE SAMMEN: Leah Isadora poserte sammen med sine to søstre, mora si og Durek Verrett. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- En rollemodell

- Jeg synes Leah er fantastisk. Leah er en person som er selvmotivert. Det jeg elsker med henne er at hun tror på det hun gjør og når hun går for noe gjør hun det hundre prosent. Jeg tror hun er en rollemodell for mange tenåringer, uttalte Verrett til Se og Hør under presselanseringen.

På rød løper fikk Verrett også spørsmål fra VG om den nye låta si. Det nektet han imidlertid å svare på.

- Dette handler om Leah, vi kan snakke om det en annen gang, uttalte han.

Den siste tiden har det stormet rundt prinsessen og Verrett, på grunn av sistnevntes mange kontroversielle uttalelser. Dette har ført til debatt knyttet til 51-åringens prinsessetittel.

Se og Hør har tidligere omtalt at det har vært krisemøter på Slottet om prinsessetittelen.

- Vanskelig

Tidligere i dag uttalte kronprins Haakon seg om bråket rundt søsteren, overfor TV 2:

TAUS: Prinsesse Märtha Louise nektet å svare på spørsmål om forloveden Durek Verrett onsdag. Vis mer

- Dette er et tema som jeg synes er vanskelig. På den ene siden har jo søsteren mi forlovet seg, og jeg har blitt kjent med Durek Verrett og synes det er hyggelig å være sammen med han. Jeg vil gjerne at han skal føle seg velkommen i vår familie. Samtidig føler jeg veldig ansvar for institusjonen, sa kronprinsen.

LES OGSÅ: Nye bilder av hertuginne Charlene vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer