VENNINNER: Mary og Mette-Marit er gode venninner. Her er de to, samt Marys ektemann kronprins Frederik på galla i forbindelse med dronningens 70-årsdag i 2010. Foto: Stella Pictures
VENNINNER: Mary og Mette-Marit er gode venninner. Her er de to, samt Marys ektemann kronprins Frederik på galla i forbindelse med dronningens 70-årsdag i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer

På lunsj i Marys designleilighet

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon har ankommet «Kongens by» for å feire dronning Margrethe.

Publisert
SEHER.NO: Kronprinsesse Mette- Marit (38) og kronprins Haakon (38) har ankommet «Kongens by». Sammen med resten av den kongelige storfamilien inntar de nå en lunsjbuffet i kronprinsesse Marys (39) designleilighet på Amalienborg Slott.

Også det danske kronprinsparets barn vil være tilstede under lunsjen, og barnekjære Mette-Marit synes nok det er spesielt stas å dulle med de to tvillingene Vincent og Josephine som fylte ett år forrige søndag.

Tusenvis av dansker var møtt fram for å hylle dronning Margrethe som sammen med sin familie kom ut på balkongen før lunsjen for å vinke til folket.

Alle dronningens barnebarn og deres foreldre, i tillegg til dronningens søstre var tilstede på balkongen. Til og med høygravide prinsesse Marie (35), som til nå har avstått fra programmet, var på plass smilende og vinket til ære for sin kjære svigermor.

Senere i dag går det kongelig følget til festgudstjeneste før de i kveld avslutter feiringen med en ekstravagant galla til ære for dronning Margrethe (71) og hennes 40 år på tronen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Mamma ville drept meg 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer