På kjærlighetstur med dansestudent

- De er mye sammen, sier en venn av prins Harry.

SEOGHØR.NO: Kongelige fra hele Europa har tatt vinterferie, og mange bruker de velfortjente fridagene på ski i alpene.

Prins Harry (28) er en av dem, og han skal ifølge EntertainmentWise ha tatt med seg en helt spesiell person som reisefølge.

Dansestudenten Cressida Bonas (24) har vært koblet til prinsen i lang tid, men bare som en i rekken av en lang liste med skjønnheter.

Nå ser det imidlertid ut til at blondinen er mer enn bare en flørt for partyprinsen. De to skal ha fløyet sammen til Verbier for å nyte en uke i den idylliske alpelandsbyen.
 
- De er mye sammen. Hun er en god skiløper, sier en venn om de to turtelduene til avisen.

Prinsens kusiner, prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice, skal også være med på turen. Det var faktisk de som introduserte det forelskede paret overfor hverandre i mai i fjor.

Kilder sier at Harry ringte sin flamme regelmessig da han var på jobb som helikopterpilot i Afghanistan, og at han nå ønsker at forholdet skal bli mer seriøst. Men det spørs om Cressida synes prinsen tar forholdet deres nok på alvor...

Like før de reiste til alpene ble han nemlig sett i heftig flørt med popstjernen Ashley Roberts. Og det er slett ikke første gang han skuffer henne på den måten. I fjor skal Harry og Cressida ha vært sammen på ferie i Karibien i forkant av Harrys famøse Las Vegas-tur.
 
I likehet med mange andre var hun neppe begeistret for bildene som dukket opp av en naken prins, som danset med andre damer. Dette ser imidlertid ut til å ha gått i glemmeboken, men det gjenstår å se hvor mye mer hun aksepterer av verdens hotteste ungkar.

Prinsen har selv snakket åpenhjertig om problemer med damene. Det er åpenbart ikke tilbudene det står på, men derimot å finne den rette som faktisk er villig til å ofre seg fullt og helt for ham:

- Det er nesten umulig å finne noen som er villig til å gifte seg, og få den posisjonen hun da vil få, sa Harry til Daily Mail i januar.

LES OGSÅ: - Jeg er forelsket i Harry