På guttetur med prins Harry og norske Inge

«True Blood»-kjekkasen Alexander Skarsgaard følger i Roald Amundsens fotspor.

NORDPOLEN: For to år siden gikk prins Harry til Nordpolen sammen med Inge Solheim.  Foto: NTBscanpix
NORDPOLEN: For to år siden gikk prins Harry til Nordpolen sammen med Inge Solheim. Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prins Harry (28) varslet tidligere i år at han nok en gang skal bli med den norske eventyreren Inge Solheim på poltokt med den veldedige organisasjonen «Walking with the Wounded» – to år etter at de bega seg ut på den ekstreme ekspedisjonen til Nordpolen.

 - Inge er en skikkelig slavedriver, spøkte Harry om sin norske venn i april.

Nå har den britiske prinsen fått med seg et nytt, kjent fjes på den eventyrlige reisen sammen med handicappede, britiske soldatveteraner – nemlig «True Blood»-stjernen Alexander Skarsgård (37).
 
13. november legger sønnen til Stellan Skarsgård (62) ifølge nettstedet Contact Music ut på tur med teamet – under Otta-mannens ledelse.
 
Og det er slett ikke noe kosetur gutta legger ut på.
 
Gruppen skal konkurrere mot hverandre med hver sin gruppe om å krysse over 335 km i løpet av 16 dager i det som er ansett som det kaldeste, tørreste og mest forblåste området i verden, der temperaturene kan gå ned i minus 40 grader.
 
Harry er en brennende engasjert ambassadør for organisasjonen «Walking with the Wounded», som ble opprettet for å skape bevissthet rundt skadde soldater, og deres kamp for å komme tilbake til samfunnet etter å ha blitt skadet i krig.
 
LES OGSÅ: Prins Harry på Svalbard

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer