MODELLVENNINNE: Geir og Sarah slår av en prat med den tidligere Armani-modellen Slavica Ecclestone - kona til Formel 1-bossen Bernie Ecclestone. Heller ikke på disse bildene bruker hun forlovelsesringen hun alltid tidligere har gått med.  Foto: Stella Pictures
MODELLVENNINNE: Geir og Sarah slår av en prat med den tidligere Armani-modellen Slavica Ecclestone - kona til Formel 1-bossen Bernie Ecclestone. Heller ikke på disse bildene bruker hun forlovelsesringen hun alltid tidligere har gått med. Foto: Stella Pictures Vis mer

På Formel 1-løp med norske Geir

Og nå er Fergies forlovelsesring borte...

SEHER.NO: Da den britiske Formel 1-føreren Lewis Hamilton sikret Formel 1-hjemmeseier under det britiske Grand Prix-racet på Silverstone i helgen, stod prins Andrews ekskone Sarah Ferguson (48) på sidelinjen med en rekke celebre venner.

Formel 1-bossen Flavio Briatore, finansmannen Vijay Mallya og tidligere Armani-modell Slavica Ecclestone var alle i Fergies velstående Formel 1-omgangskrets.

Men nordmannen Geir Frantzen (40) var hele tiden ved Fergies side.

Findus-eieren fra Vesterålen og Hertuginnen av York er blitt nære venner, og har siden juletider måttet tåle flere romanse-spekulasjoner i både britiske og norske medier.

- I britiske pressekretser er man hellig overbevist om at "noe spesielt" er på gang mellom Sarah og norske Geir Frantzen - og romanseryktene blusser opp igjen hver gang de to viser seg sammen - både i Storbritannia og Norge, forteller Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no. 

- Så mye som de to er sammen privat, synes jeg det er helt fortsåelig at slike rykter oppstår. De to insisterer imidlertid begge på at det bare er snakk om vennskap - og at de arbeider sammen om et forretningsprosjekt. "Vi er veldig gode venner, men ikke kjærester," sa således Sarah til Se og Hør under et besøk i Sortland tidligere i år. "Det vi har sammen er kanskje enda bedre enn et romantisk forhold. Vi er nært knyttet til hverandre på det åndelige plan." Og hun vet vel best. Dessuten har jo Geir Frantzen i bortimot syv år hatt kjæresten Alise Davidsen hjemme i Sortland...
Kjell Arne har hatt gleden av å møte hertuginnen ved en rekke anledninger og har mottatt flere hyggelige hilsener fra henne. "To Kjell Arne. Bestest (!) wishes from Sarah, Duchess of York", har hun blant annet skrevet på et stort, smilende bilde, som har hedersplass på hans kontor i Se og Hør.

Den profilerte kongeeksperten har stor sans og respekt for Sarah. Men den siste tide har han lagt merke til noe som har fått ham til å stusse litt:

- Da jeg sist møtte Sarah, kommenterte jeg at hun fortsatt bar ringene fra prins Andrew - blant annet den karakteristiske forlovelsesringen med en stor rød rubin omkranset av briljanter. Hun ble litt forbauset over at jeg hadde lagt merke til dette - og sa at hun alltid ville bære eks-mannens ringer med stolthet. "Det var meg han valgte den gang - og vi er fortsatt verdens beste venner", sa hun med et stort smil.

- På alle bildene fra hennes to siste besøk i Norge legger jeg merke til at ringene nå er borte. Så kanskje det likevel er noe på gang? undrer Kjell Arne.
LES OGSÅ: Ferige på hemmelig Lofoten-tur