Prins William og hertuginne Kate:

- På flyttefot

Behovet for å flytte skal vokse mer og mer.

VIL FLYTTE: Prins William og hertuginne Kate ønsker angivelig å flytte nærmere dronning Elizabeth. Foto: Chris Jackson / Pa Photos / NTB
VIL FLYTTE: Prins William og hertuginne Kate ønsker angivelig å flytte nærmere dronning Elizabeth. Foto: Chris Jackson / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

I starten av mars kom nyheten om at dronning Elizabeth (95) skal flytte ut av Buckingham Palace. Palasset har vært monarkens hjem store deler av livet, men nå er den epoken over.

I stedet skal hun bo i Windsor Castle på permanent basis.

Nå melder også The Sun at dronningens barnebarn, prins William (39), og hans kone, hertuginne Kate (40), vil gjøre det samme.

På flyttefot

Ifølge den britiske tabloidavisen ønsker hertugparet av Cambridge å være nærmere dronningen, og vurderer derfor å bosette seg ved Windsor. Til nå har de bodd ved Norfolk og Kensington Palace.

Ved Windsor skal de ha vært og sett på flere kongelige eiendommer, deriblant prins Andrews (62) eiendom, Royal Lodge, hvor han har bodd siden 2004.

Han skal imidlertid nekte å flytte på seg.

De skal også ha vært for å se på Fort Belvedere, hvor kong Edward VIII og Wallis Simpson en gang var bosatt. Ifølge kildene skal også Frogmore House, hvor de tar med barna i helgene, være oppe til vurdering.

- Vokser mer og mer

The Sun skriver også at paret allerede har vært og sett på skoler i flere områder, deriblant Windsor, Surrey og Marlborough College i Wilts - hvor hertuginnen tidligere har gått.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer