<strong>REISTE I HEMMELIGHET:</strong> Prins William og Kate Middleton har nå forlatt Storbritannia i hemmelighet , for å nyte sin bryllupsreise i fred og ro. Foto: All Over Press
REISTE I HEMMELIGHET: Prins William og Kate Middleton har nå forlatt Storbritannia i hemmelighet , for å nyte sin bryllupsreise i fred og ro. Foto: All Over Press Vis mer

På bryllupsreise i hemmelighet

Ikke engang Kate Middleton fikk vite noe før turen var i gang.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prins William (28) og Kate Middleton (29) hadde en hel verdens øyne rettet mot seg da de ga hverandre sitt ja 29. april.

Men på bryllupsreisen ønsker de to å være mest mulig i fred, derfor var det i dypeste hemmelighet paret dro avgårde på bryllupsreise denne uken.

En talsmann for det kongelige ekteparet bekreftet tirsdag at de nygifte nå har dratt til et hemmelig sted utenfor Storbritannia, ifølge People.

Nettstedet hevder prins William skal ha fått to ukers permisjon fra sin jobb i det britiske flyvåpenet for å pleie kjærligheten med Kate.

Ifølge kongelig tradisjon skal han ikke ha fortalt Kate på forhånd hvor bryllupsreisen skal foregå.

Britisk media har spekulert i at paret befinner seg på øygruppen Seychellene, men kongefamilien har bedt om at pressen ikke prøver å finne turtelduene.

- De har bedt om at privatlivet blir respektert under bryllupsreisen, sier en offisiell talsmann til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Glem Kate, nå vil brudene se ut som Pippa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer