Prins William:

Overrasket

Prins William og hertuginne Kate meldte at de ikke kunne delta på årets Bafta, men førstnevnte dukket opp likevel.

KONTRA: Prins William avlyste først - men endte opp med å delta likevel. Her med kona Kate under James Bond-premieren i september. Foto: David Fisher / NTB
KONTRA: Prins William avlyste først - men endte opp med å delta likevel. Her med kona Kate under James Bond-premieren i september. Foto: David Fisher / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld samlet flere av verdens største stjerner seg i konserthuset Royal Albert Hall i London for den årlige BAFTA-utdelingen.

Kort tid før den store prisutdelingen ble det kjent at prins William (39) og hertuginne Kate (40) ikke kom til å delta, noe som kom overraskende på mange da de vanligvis er selvskrevne gjester.

Den britiske prinsen er president for BAFTA, noe han har vært siden 2010.

Det skal ha vært kalender-utfordringer som er bakgrunnen for at paret ikke kunne delta. Men prinsen dukket opp under prisutdelingen likevel - bare på en litt annen måte enn han vanligvis gjør.

HILSEN: Prins William dukket opp via en digital hilsen. Foto: James Veysey/Shutterstock for BAFTA/NTB
HILSEN: Prins William dukket opp via en digital hilsen. Foto: James Veysey/Shutterstock for BAFTA/NTB Vis mer

I stedet deltok William fra sitt eget hjem, via en digital hilsen.

- God kveld, alle sammen. Som president for BAFTA er jeg utrolig stolt over å se jobben BAFTA tar på seg året rundt for å gi muligheter og støtte talentfulle mennesker til å utvikle suksessrike karrierer i film, spill og tv, uttalte blant annet prinsen i sin videohilsen, ifølge Hello Magazine.

FINGEREN: Mandagens BAFTA-utdeling, der blant annet Renate Reinsvee var nominert, har fått flere til å reagere. Grunnen var at kveldens vert, Rebel Wilson, kom med et sleivspark til Russlands president Vladidmir Putin. VIDEO: Bafta. Reporter: Jonas Gard Steen Andersen Vis mer

Han nevnte også noen av programmene, og jobben som blir gjort.

- Gratulerer til alle nominerte og vinnere. Jeg ønsker dere alle en vidunderlig kveld, avsluttet prins William med.

Prins William og hertuginne Kate fikk ikke med seg prisutdelingen i fjor heller, men da var det på grunn av coronapandemien. Den gangen ble prisutdelingen gjennomført som en virtuell seremoni. Prins William skulle da ha deltatt med en videohilsen, men måtte droppe det på grunn av prins Philips dødsfall.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

LES OGSÅ: Overrasker med denne detaljen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer