Prinsesse Märtha Louise og Leah Behn:

Overrasket: - Tvillinger

- Kanskje Leah som har bestemt?

DUKKET OPP: Leah Behn, prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett under Holzweiler-visning i London. Foto: Ida Elise Eide Einarsdottir / KK
DUKKET OPP: Leah Behn, prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett under Holzweiler-visning i London. Foto: Ida Elise Eide Einarsdottir / KK Vis mer
Publisert

- Jeg hadde en krise som mor med Leah, da hun var i femårsalderen, fordi at jeg ikke visste hvordan jeg skulle møte et barn som var så opptatt av klær og mote.

Det fortalte prinsesse Märtha Louise (51) til KK i fjor.

Prinsessens mellomste datter, Leah Behn (18), har de siste årene blitt en profilert influenser innen sminke og mote. Ifølge Märtha har datteren vært selvdreven og ikke trengt morens kunnskap.

- Jeg følger jo selvfølgelig med, jeg skal ikke undergrave meg selv heller, men det er ikke mitt hovedfokus med henne, sa hun til KK.

13. september ble det klart at prinsesse Märtha Louise og Durek Verret skal gifte seg i 2024. Men hvem blir Dureks forlover? Video: Caroline Vagle/Se og Hør Vis mer

Og nå kan de se ut til at Märtha kanskje har blitt inspirert av 18 år gamle Leah.

I helgen var de nemlig i London under Holzweilers motevisning i den britiske hovedstaden. På arrangementet dukket mor og datter opp i matchende antrekk.

I en bildekarusell på Instagram har Leah del flere bilder av seg selv og moren, og i kommentarfeltet påpeker flere hvor like de er.

«Tvillinger», skriver en følger til bildene.

«Så fine dere er!», lyder det fra en annen.

Mens Märtha bar svarte bukser til sin svarte kjole, gikk datteren for samme overdel, men med bare legger.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, synes mor og datter var kule i likt antrekk.

- Jeg tror begge er kledd i Holzweiler, og kanskje er det Leah som har bestemt? Märtha har i hvert fall tidligere fortalt at hun pleier å få råd fra henne når det kommer til klær, sier Vagle, og fortsetter:

- For i motsetning til prinsessen som hatet å gå i kjole som barn, har hennes mellomste datter vært interessert i mote siden hun var lita jente. Så interessert at moren syntes det var vanskelig å forholde seg til.

Märtha Louise og Durek Verrett har bryllupsplanene klare, og gjestelista kan bli full av både norske og internasjonale kjendiser, ifølge kongehusekspert Caroline Vagle. Reporter: Klaus Fjellro / Rød Løper Vis mer

Märtha har tidligere fortalt at Leah viste interesse for mote allerede fra toårsalderen.

Se og Hør har vært i kontakt med Märthas manager, Carina Scheele Carlsen, som opplyser at prinsessen ikke har noen kommentar til saken.

- Noe vi har manglet

Mote- og skjønnhetsekspert i KK, Ida Elise Eide Einarsdottír, forteller at det ikke er uvanlig å bli kledd opp av klesmerker når man skal på motevisning.

- Det stemmer at de begge er kledd i Holzweiler. Et godt eksempel på at samme plagg kan styles på forskjellige måter. Det er ikke uvanlig at merker kler opp moteprofiler, influensere, ambassadører og andre viktige gjester til visninger. Når det er sagt er det fint å se at både Märtha Louise og Leah velger norsk mote.

Einarsdottír sier det er etterlengtet at norske kongelige dukker opp i norsk design på motevisninger.

JAGET: Prinsesse Märtha Louise og Tinashe Williamson måtte «lande» etter TV-innspillingen. Video: Rød Løper Vis mer

- Selv om både dronning Sonja og Mette-Marit ved flere anledninger har valgt å kle seg i norske merker, har vi manglet tilstedeværelsen kanskje særlig på motevisninger - som man er mer vant med i både Sverige og Danmark. Jeg håper vi vil se dem i norsk design også i fremtiden, og at de fortsetter å støtte opp om norsk mote.

LES OGSÅ: Avslørt av broren

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer