Prinsesse Märtha Louise:

Overrasket: - Så dere noe rart med meg?

Prinsesse Märtha Louise har debutert på film.

OVERRASKER: Märtha Louise dukker opp i en uvant setting i den tredje «Lange Flate Ballær»-filmen. Video: Fra Øverste Hylle Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag hadde en rekke celebriteter tatt turen til Fredrikstad i anledning premieren på «Lange flate ballær 3». Blant de oppmøtte var prinsesse Märtha Louise (50) og datteren Leah Isadora Behn (16), som strålte på den røde løperen sammen.

Det kanskje mange ikke visste i forkant av premieren, er at prinsessen ikke bare var der som gjest. Hun har nemlig kapret en liten rolle i komedien.

Skuespiller

På Instagram har hun den siste tiden delt flere bilder fra innspillingen, og røpet blant annet at hun fikk på falsk nese for anledningen.

«Det var altså så gøy å debutere i spillefilm i «Lange Flate Ballær 3». Jeg kjører jo trailer i virkeligheten på grunn av transport av hest, og derfor var denne rollen - der jeg fikk spille en trailersjåfør (som bannet ganske mye) - midt i blinken», skriver hun blant annet på Instagram.

Videre roser Märtha både Harald Zwart og Veslemøy Zwart, og skriver at de har gjort en fantastisk jobb med filmen.

«Den var hysterisk morsom!! Tusen takk for denne muligheten. Det gir virkelig mersmak, men så dere noe rart med meg?», fortsetter hun.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

- Har sett alle

50-åringen har også delt et nytt innlegg hvor man tydelig får se at hun har en falsk nese.

«Nei, dette er ikke en forskjønnende neseoperasjon. Ja, nesen kan se ut som min, men er det altså ikke. Eller, deler av den er ikke…», røper hun.

Da Se og Hør møtte prinsessen på den røde løperen i forkant av filmen, roste hun «Lange flate ballær»-filmene.

- Jeg har sett alle filmene og har vært her hver gang, så det er veldig koselig, sa hun, og la til:

- De har gjort en fantastisk jobb, og jeg gleder meg masse til å se.

Se og Hør har vært i kontakt med Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, som opplyser at prinsessen ikke ønsker å kommentere saken.

COMEBACK: Stella, datteren til regissøren Harald Zwart, gjentar rollen som «Mie» i «Lange flate ballær». Video: Bjørn Ekker/Steffen Pettersen Vis mer

LES OGSÅ: Avslører alvorsprat: - Opprørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer