Prinsesse Märtha Louise:

Overrasket: - Så dere noe rart med meg?

Prinsesse Märtha Louise har debutert på film.

OVERRASKER: Märtha Louise dukker opp i en uvant setting i den tredje «Lange Flate Ballær»-filmen. Video: Fra Øverste Hylle Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag hadde en rekke celebriteter tatt turen til Fredrikstad i anledning premieren på «Lange flate ballær 3». Blant de oppmøtte var prinsesse Märtha Louise (50) og datteren Leah Isadora Behn (16), som strålte på den røde løperen sammen.

Det kanskje mange ikke visste i forkant av premieren, er at prinsessen ikke bare var der som gjest. Hun har nemlig kapret en liten rolle i komedien.

Skuespiller

På Instagram har hun den siste tiden delt flere bilder fra innspillingen, og røpet blant annet at hun fikk på falsk nese for anledningen.

«Det var altså så gøy å debutere i spillefilm i «Lange Flate Ballær 3». Jeg kjører jo trailer i virkeligheten på grunn av transport av hest, og derfor var denne rollen - der jeg fikk spille en trailersjåfør (som bannet ganske mye) - midt i blinken», skriver hun blant annet på Instagram.

Videre roser Märtha både Harald Zwart og Veslemøy Zwart, og skriver at de har gjort en fantastisk jobb med filmen.

«Den var hysterisk morsom!! Tusen takk for denne muligheten. Det gir virkelig mersmak, men så dere noe rart med meg?», fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer