Prins William og hertuginne Kate:

Overrasket med nytt bilde av prinsessen

Prins William og hertuginne Kate deler nytt bilde av datteren, prinsesse Charlotte.

DEN GANG DA: Prinsesse Charlotte med mamma hertuginne Kate, storebror prins George og pappa prins William i 2019. Nå deler foreldrene et nytt bilde av henne. Foto: Splash News/NTB
DEN GANG DA: Prinsesse Charlotte med mamma hertuginne Kate, storebror prins George og pappa prins William i 2019. Nå deler foreldrene et nytt bilde av henne. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke akkurat hverdagskost, men sosiale medier har i hvert fall gjort det lettere å få et innblikk bak de kongelige murer.

Flere kongelige har de siste åra opprettet profiler på bildedelingstjenesten Instagram, hvor flere tilsynelatende lever forholdsvis normale liv når de ikke er på offisielle oppdrag.

Prins William (39) og hertuginne Kate (39) delte sitt første bilde på Instagram i januar 2015, og går i dag under navnet «Duke and Duchess of Cambridge».

På profilen deres blir det stadig delt bilder fra nettopp offisielle oppdrag, men de er også blant dem som har åpnet opp dørene litt mer gjennom sosiale medier.

Spesielt i anledning bursdager deler de bilder av sine tre barn prins George (8), prinsesse Charlotte (6) og prins Louis (3).

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

- Viktig

Men for den rojale fansen er ikke det nok. Derfor var det nok mange som ble ekstra glade da de for bare et par dager siden delte et privat bilde av seks år gamle Charlotte.

Gleden fra folket gjenspeiler seg mildt sagt i kommentarfeltet, hvor fansen hyller hertugparet og påpeker hvor vakker den lille prinsessen er.

- Vi har en perfekt prinsesse Charlotte, takk, Kate og William, for denne nydelige engelske rosen dere gav oss, kommenterer én.

- Vakre bilder, og prinsesse Charlotte er blitt så stor, kommenterer en annen.

I skrivende stund nærmer bildet seg én million likerklikk. Kate og William kan imidlertid røpe at det ikke er helt uten grunn at bildet av Charlotte er blitt delt med verden.

Seksåringen holder nemlig en sommerfugl i hendene sine, og til bildene skriver hertugparet følgende:

«Vi ønsket å dele disse vakre sommerfuglene av påfugl og rød admiral som en del av initiativet Big #ButterflyCount som finner sted over hele Storbritannia».

DUKKER OPP: I traileren til prins Harrys nye dokumentarserie om mental helse, «That me you can´t see», dukker Meghan og Archie opp. Video: Apple+ Vis mer

Initiativet handler ifølge The Big Butterfly Count om at sommerfuglene viser hvordan det står til med miljøet.

Kate og William har derfor hengt seg på og oppfordrer folket til å ikke bare se hvor vakre de er, men å telle disse fordi de er viktige.

«Sommerfugler er viktige deler av økosystemet som både pollinatorer og komponenter i næringskjeden», fortsetter de.

Populær

Sist paret delte bilde av datteren var da hun fylte seks år i mai, hvor Charlotte hadde på seg en blomstrete Rachel Riley-kjole.

Smilende tittet hun rett på fotografen, som for anledningen var hertuginnen selv.

Prins William og hertuginne Kate hadde med barna på besøk til Canada. Vis mer

Etter at hertuginnen delte bildet av datteren ikledd kjolen, ble den utsolgt på kort tid. Designeren fortalte i ettertid til Vanity Fair at den lille prinsessen ser ut til å ha samme effekt på ivrige kjøpere som sin stilsikre mor.

- Vi gleder oss til å se prinsesse Charlottes stil utvikle seg med alderen, og vi har absolutt ingen tvil om at hun kommer til å bli et like stort moteikon som sin mor, skrøt Riley.

LES OGSÅ: Dette falt han for

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer