Prinsesse Eugenie:

Overrasket med nye bilder

På nyttårsaften delte prinsesse Eugenie flere bilder av familien.

NYE BILDER: Prinsesse Eugenie benyttet nyttårsaften til å dele nye bilder fra året som hadde gått. Foto: Skjermdump fra Instagram
NYE BILDER: Prinsesse Eugenie benyttet nyttårsaften til å dele nye bilder fra året som hadde gått. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar i fjor kom gladnyheten om at prinsesse Eugenie (31) og ektemannen Jack Brooksbank (35) hadde blitt foreldre for første gang.

Paret, som giftet seg i oktober 2018, har vært sammen i over ti år og ble den gang foreldre til en liten gutt. Familieforøkelsen ble bekreftet av det britiske kongehuset på Instagram.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

«Dette er prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks første barn, hertugen og hertuginnen av Yorks første barnebarn og det niende oldebarnet til dronningen og hertugen av Edinburgh. Hennes høyhet og barnet har det begge bra», var blant det som kom i pressemeldingen fra kongehuset.

To uker senere kunne prinsessen avsløre at sønnen hadde fått navnet August Philip Hawke Brooksbank.

Deler nye bilder

Nå har prinsesse Eugenie gitt kongelige fans en nærmere titt på noen av hennes mest minneverdige øyeblikk fra året som gikk, inkludert sjeldne bilder av den nå elleve måneder gamle sønnen.

«Godt nytt år til alle. Farvel 2021. Et år som velsignet oss med gutten vår», skrev prinsessen blant annet i et innlegg på Instagram.

På et av bildene ser man mor og sønn på en luftetur, mens et annet bilde viser Jack som bærer den da nyfødte sønnen.

Prinsesse Eugenie delte også selfies av henne og ektemannen, i tillegg til bilder av seg selv med søsteren prinsesse Beatrices (33) datter Sienna (tre md.). I tillegg fikk man se et bilde av Eugenies bestemor dronning Elizabeth (95) og bestefaren, avdøde prins Philip.

STRID: Det skal være stor uenighet innad i den britiske kongefamilien etter at det ble klart at Meghan og Harry ønsker å trekke seg tilbake. Se og Hørs kongehusekspert forklarer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fulle av kjærlighet

Neste måned skal paret feire Augusts første bursdag. Den lille gutten ble født den 9. februar 2021, rett før klokken ni om morgenen, lokal tid, på Portland sykehus.

Prinsessen har flere ganger det siste året delt bilder av sin lille familie på Instagram.

Da de kunngjorde den lille guttens navn, skrev hun:

«Vi vil introdusere dere for August Philip Hawke Brooksbank. Takk for så mange fine meldinger. Våre hjerter er fulle av kjærlighet for dette lille mennesket, ord kan ikke beskrive det. Vi er glade for å kunne dele disse bildene med dere».

Stolt mor

I forbindelse med morsdagen dukket det opp enda et bilde av den sønnen, og det er ingen tvil om at prinsessen er stolt over ham.

«Jeg er så glad for å være Augusts mor, og som dere kan se nyter jeg min første morsdag. Jeg feirer også min nydelig mor med dette bilde av oss fra mars 1990. Du har lært meg så mye. Gratulerer med morsdagen til alle», skrev hun den gang.

SÅPEOPERA: Det britiske kongehuset sa de var lei seg. - Dette er en såpeopera, bare på ekte, sier Se og Hørs kongehusekspert til Dagbladet TV om situasjonen som har oppsto. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet TV Vis mer

I forbindelse med prinsessen fødselsdag i mars i fjor dukket det opp enda et bilde. Denne gangen av den lille familien på tre.

«Jeg fikk den beste gaven jeg kunne be om», skrev hun til familiebildet.

Også på Jacks fødselsdag i mai benyttet prinsessen anledningen til å dele et bilde av sønnen, den gang sammen med sin far.

LES OGSÅ: Dronning Elizabeth: I sorg - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer