Prinsesse Ingrid Alexandras gallamiddag:

Overrasket i Sonjas kjole

Europas kongelige har tatt turen til Oslo for å feire prinsessen.

GJENBRUK: Prinsesse Märtha Louise ankom sammen med sin forlovede Durek Verrett. Kjolen er tidligere brukt av dronningen. Foto: Lise Åserud / NTB
GJENBRUK: Prinsesse Märtha Louise ankom sammen med sin forlovede Durek Verrett. Kjolen er tidligere brukt av dronningen. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag denne uken gikk startskuddet for den storslåtte feiringen av prinsesse Ingrid Alexandras (18) myndighetsdag.

Da inviterte regjeringen til festarrangement på Deichman Bjørvika i Oslo.

Fredag er det imidlertid kongefamiliens tur til å invitere til fest. Det gjør de ved å være vertskap for flere av Europas kongelige på slottet, hvor det skal være gallamiddag.

På gjestelisten står flere av den norske kongefamiliens nære venner, deriblant medlemmer fra det svenske kongehuset.

- Både dronningen, kronprinsessen og prinsessen går i gjenbruk - helt i tråd med sistnevntes miljøengasjement. Det hører rett og slett til unntakene at hun dukker opp i annet enn morens klær. I går hadde hun derimot ny kjole og utenlandsk design, noe som overrasket mange, kunne Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle fortelle, og la til at Ingrid Alexandras kjole ble først brukt av Mette-Marit i 2005.

Se alle de kongelige antrekkene her:

Märtha Louise gikk for gjenbruk denne kvelden. Hun var nemlig kledd i en av dronning Sonjas kjoler, som ble brukt under en gallamiddag i 2015.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer