Hertuginne Meghan:

Overrasket etter sjokkavgjørelsen

Hertuginne Meghan viste seg offentlig etter krisen da hun dukket opp på et kvinnesenter i Canada.

LAV PROFIL: Hertuginne Meghan har den siste uken holdt en svært lav profil. Tirsdag viste hun seg offentlig for første gang siden sjokkavgjørelsen. Dette bildet er fra forrige uke - like før hun og prins Harry kom med sin overraskende kunngjøring. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Hertuginne Meghan har den siste uken holdt en svært lav profil. Tirsdag viste hun seg offentlig for første gang siden sjokkavgjørelsen. Dette bildet er fra forrige uke - like før hun og prins Harry kom med sin overraskende kunngjøring. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertuginne Meghan (38) reiste raskt tilbake til Canada etter at hun og prins Harry (35) forrige uke delte pressemeldinga om at de trekker seg tilbake fra sine offentlige roller.

Det er ventet at prinsen vil reise etter kona i løpet av den kommende tiden, og paret har den siste uken holdt en svært lav profil etter at det har florert med overskrifter om dem i media.

Tirsdag dukket imidlertid hertuginnen overraskende opp på et kvinnesenter i Vancouver, nærmere bestemt Downtown Eastside Women's Center, som hjelper fattige kvinner og barn.

Besøket har naturligvis blitt dokumentert på organisasjonens Facebook-side, hvor 38-åringen er fotografert sammen med flere kvinner.

«Se hvem vi drakk te med i dag! Hertuginnen av Sussex, Meghan Markle, besøkte oss i dag for å diskutere saker om kvinner i samfunnet», skriver de til bildet.

Ikke til stede

Mens hertuginnen allerede befinner seg i Canada, skal prins Harry etter planen delta på et offisielt oppdrag torsdag denne uken.

Mandag kveld var han også til stede da dronning Elizabeth (93) holdt et krisemøte på godset Sandringham i Norfolk for å diskutere den oppståtte situasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer