Prins Harry og Meghan Markle:

Overrasket «alle» under feiringen av dronningen

Hertugparet dukket opp i smug.

OVERRASKET: Hertugparet overrasket da de dukket opp i England i forbindelse med dronningens 70-årsjubileum. Her avbildet på Invictus Games i Nederland tidligere i år. Foto: AP Photo/Peter Dejong/NTB
OVERRASKET: Hertugparet overrasket da de dukket opp i England i forbindelse med dronningens 70-årsjubileum. Her avbildet på Invictus Games i Nederland tidligere i år. Foto: AP Photo/Peter Dejong/NTB Vis mer
Publisert

Torsdag er det 70 år siden dronning Elizabeth (96) inntok den britiske tronen. I England er det dermed duket for den første av hele fire dager hvor dronningens platinajubileum skal feires. Monarken skal blant annet bli hyllet med parader, konserter og store pikniker.

Under feiringen var blant annet hertuginne Kate (40) og prins William (39) og deres tre barn, prins George (8), prinsesse Charlotte (6) og prins Louis (4) til stede.

Til «alles» overraskelse var det også to andre gjester som var å se under 96-åringens bursdagsparade.

Overrasket

I forkant av jubileet endret dronningen selv på reglene for hvem som får tre ut på balkongen på Buckingham Palace. Dermed meldte blant annet danske TV 2 at både prins Andrew (62) og prins Harry (37) glimret med sitt fravær.

Til tross for regelendringen, ble likevel hertugparet invitert, sammen med andre familiemedlemmer. I den anledning dukket prinsen opp med sin ektefelle, hertuginne Meghan (40).

De to har ikke blitt sett sammen offentlig i Storbritannia siden de ga fra seg sine kongelige plikter i januar 2020, ifølge Sky News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.