Overrasket alle med pub-besøk

Det var ingen hvilken som helst pubgjest som dukket opp på den lokale kneipen i Liverpool...

TØRST: Prins Charles avbrøt sitt offisielle program i Liverpool da han ble invitert inn på en halvliter av de lokale pubgjestene. Foto: All Over Press
TØRST: Prins Charles avbrøt sitt offisielle program i Liverpool da han ble invitert inn på en halvliter av de lokale pubgjestene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prins Charles endret raskt programmet under et offisielt besøk i Liverpool. På vei ut fra en bygning og til den ventende bilen ble han ropt etter av en tørst brite, som lurte på om han ville bli med på den lokale kneipa for å ta en øl med gjengen.

- Charlie, bli med å ta en halvliter, ropte en bargjest.


Prinsen hørte tilropet, og overraskende kastet han om på sitt tettpakkede program for å ta en etterlengtet «pint» sammen med sine undersåtter på «Wellington Waults».

Prinsen smilte godt da han endret retning og gikk mot puben.

Den brune puben er ikke en type pub som prinsen vanligvis frekventerer, men tronfølgeren stillte sporty opp på bilde foran baren sammen med den lokale gjengen.

Prinsen hadde nettopp besøkt aktivitetssenteret «The Florence Institute» i  Toxteth, og var tydeligvis klar for en iskald øl før han hastet videre til neste oppdrag.

De lokale pubgjestene fikk seg uansett et minne for livet. Prinsen har de siste årene blitt stadig bedre likt av britene, mye på grunn av at han er både jordnær og spontan.

Hans mor, dronning Elizabeth, har også økt i popularitet etter James Bond-stuntet under OL - og nyttårstalen, som i år ble sendt i 3D.

LES OGSÅ: - Frykter han aldri blir konge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer