Prins Nikolai:

Overrasker på bursdagen

Den danske prinsen fyller 21 år i dag.

BURSDAGSBARN: I dag fyller grevinne Alexandra og prins Joachims sønn, prins Nikolai, 21 år. Foto: Steen Brogaard/ Det danske kongehus
BURSDAGSBARN: I dag fyller grevinne Alexandra og prins Joachims sønn, prins Nikolai, 21 år. Foto: Steen Brogaard/ Det danske kongehus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag er det 21 år siden prins Joachim (51) og grevinne Alexandra (56) kunne juble over at eldstesønnen, prins Nikolai, kom til verden.

I anledning den store dagen har det danske kongehuset delt et nytt portrettbilde av bursdagsprinsen på sin offisielle Instagram-konto, og det er ingen tvil om at prins Nikolai er blitt voksen.

I skrivende stund har bildet fått godt over 18 000 likerklikk og i kommentarfeltet strømmer gratulasjonene inn.

Ifølge Billedbladet er portrettet ett av flere nye portretter av den unge prinsen. Bildene er tatt av fotograf Steen Brogaard, som har fotografert prins Nikolai - og lillebroren prins Felix (18) - en rekke ganger gjennom oppveksten.

De nye bildene er tatt i fotografens atelier på Refshaleøen i København, skriver Billedbladet.

Corona påvirker bursdagsfeiringen

Tidligere denne uken røpet prinsen overfor danske BT at bursdagen skal bli feiret med hans nærmeste venner og familie. Men overfor danske Se og Hør legger bursdagsbarnet imidlertid ikke skjul på at feiringen vil bli preget av coronaviruset.

- Det kommer selvfølgelig til å påvirke bursdagen min fordi vi alle fremdeles må huske de hygieniske forholdsreglene. Men forhåpentligvis blir ikke stemningen påvirket, forteller bursdagsbarnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer