Kronprinsesse Marie-Chantal:

Overrasker med sjeldent bilde

- For en flokk!

NORGESVENNER: Eks-kronprinsesse Marie-Chantal og ektemannen eks-kronprins Pavlos av Hellas. Her er de avbildet under kong Harald og dronning Sonjas 80-årsdager i 2017. Foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/NTB
NORGESVENNER: Eks-kronprinsesse Marie-Chantal og ektemannen eks-kronprins Pavlos av Hellas. Her er de avbildet under kong Harald og dronning Sonjas 80-årsdager i 2017. Foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Eks-kronprinsesse Marie-Chantal (53) og eks-kronprins Pavlos (55) av Hellas og Danmark er, i motsetning til en del andre europeiske kongefamilier, opptatt av å skjerme privatlivet fra rampelyset.

Den greske familien består av mor og far Marie-Chantal og Pavlos, samt deres fem barn Maria-Olympia (26), Konstantin-Alexios (23), som går under kallenavnet Tino, Achileas Andreas (22), som går under kallenavnet Achi, Odysseas Kimon (17) og Aristedes Stavros (14).

Familien bor til vanlig i New York, men i sommer har hele familien, samt barnas kjærester, vært på ferie i Hellas. Det er i den anledning at eks-kronprinsessen overrasket sine følgere ved å dele et bilde på Instagram av hele gjengen.

TIKTOK: Durek Verrett slettet en Tiktok-sketsj hvor prinsesse Märtha Louise blir «angrepet». Video: @ShamanDurek / Tiktok Vis mer

Under innlegget har hun lagt ved den enkle bildeteksten «Sommer 2022», samt et gresk flagg.

Fra venstre sitter Maria-Olympias kjæreste Peregrine Pearson, Aristedes Stavros, Odysseas Kimon, Achi, Achis kjæreste Isabella Massenet, Maria-Olympia og ytterst til høyre sitter Tino. Det er imidlertid ikke kjent hvem de to kvinnene til venstre for Tino er.

Det søte familiebildet har vekket oppsikt også i resten av Europa, og danske Billed Bladet har blant annet omtalt saken.

Også Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle har bitt seg merke i det overraskende familiebildet.

BLEMME PÅ DIREKTEN:Prinsesse Madeleine var på besøk i hjemlandet Sverige. Under et intervju av åpningen går det litt i ball for prinsessen. Video: Pelle T Nilsson. Vis mer

- Litt av en flokk! Pavlos og Marie-Chantal har jo hele fem barn sammen, og når disse nå også dukker opp med kjærester, kan man virkelig snakke om storfamilie på tur, sier hun.

Ifølge Vagle er familien svært gode venner av vår egen kronprinsfamilie, og flere av dem var i Norge nylig under den offisielle feiringen av prinsesse Ingrid Alexandras (18) myndighetsdag.

- Familiene ble kjent da det norske kronprinsparet og lille Marius (25) bodde i London ett år. Spesielt Mette-Marit (48) og Marie-Chantal knyttet et nært vennskap, og har siden den gang hatt mye med hverandre å gjøre, forklarer hun, og legger videre til:

- Pavlos er for øvrig fadder til prins Sverre Magnus (16), mens Mette-Marit er fadder til Pavlos og Marie-Chantals nest yngste prins, Odysseas Kimon.

LES OGSÅ: Gamle festbilder går viralt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer