Prinsesse Estelle og prins Oscar:

Overrasker med private bilder

Det nye bildet av prinsesse Estelle og prins Oscar smelter flere hjerter.

KONGELIG HILSEN: Prins Oscar og prinsesse Estelle sjarmerer flere følgere med et nytt bilde i forbindelse med Luciadagen. Foto: Instagram / @kungahuset
KONGELIG HILSEN: Prins Oscar og prinsesse Estelle sjarmerer flere følgere med et nytt bilde i forbindelse med Luciadagen. Foto: Instagram / @kungahuset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i forbindelse med Luciadagen mandag at prinsesse Estelle (9) og prins Oscar (5) dukket opp på den offisielle Instagram-profilen til den svenske kongefamilien.

Etter at kronprinsesse Victoria (44) av Sverige knipset bildet av søskenparet på Haga slott, har det strømmet inn en rekke positive tilbakemeldinger fra trofaste følgere.

- JEG STREVER: Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Madeleine røpet hos «Skavlan» at hun aldri har vent seg til å være i oppmerksomhetens sentrum. - Jeg strever med det, sa svenskeprinsessen. Video: NRK Vis mer

Sjarmerer folket

Det er ingen hemmelighet at Estelle og Oscar har en tendens til å sjarmere folk, og det er ingen unntak denne gangen heller, etter at de stilte opp på det hjemmekoselige bildet sammen foran juletreet.

Søskenduoen ønsket en god Luciadag til alle følgerne sine på Instagram. Det ble også delt gamle bilder fra arkivet til dronning Silvia (77), både av kronprinsessen selv, prins Carl Philip (42) og prinsesse Madeleine (39) som feiret Lucia i 1984. Det skriver Expressen.

For anledningen hadde søskenparet sørget for å by på litt julestemning. På bildet er Estelle kledd ut som Lucia med et rødt bånd rundt livet, mens hun holder en kurv fylt med lussekatter.

Oscar på sin side smilte stort i et rødt nissekostyme, og så ut til å være svært fornøyd med at julen nå nærmer seg med stormskritt.

PÅ KRYKKER: Her hopper prinsesse Estelle rundt på krykker etter at hun brakk benet under en skiferie i Alpene. Video: Instagram/@gen.pep Vis mer

Smelter hjerter

Flere hundre av kongefamiliens følgere på Instagram har lagt igjen kommentarer til innlegget. Og det er ingen tvil om at mange har latt seg sjarmere av bildet.

«Så fine barn! Så stolt av kronprinsessens familie og alt de gjør for Sverige!» skriver en av følgerne.

NY SERIE: Prinsesse Sofia forteller åpenhjertig at hun har slitt med å finne ro i prinsesserollen i en dokumentar på svensk tv. Vis mer

«God Lucia, prinsesse Estelle og prins Oscar. Så fine dere er og for et fint juletre», skriver en annen.

«Fantastisk søte barn! Ønsker dere det samme!» skriver en tredje.

Kommentarene fortsetter å strømme inn, og det er tydelig at mange er stolte over kronprinsesseparets to barn.

LES OGSÅ: Returnerer til Sverige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer