Fyrstefamilien i Monaco:

Overrasker med privat påskebilde

Fyrstinne Charlene og fyrstefamilien ønsker god påske på Instagram.

FYRSTEFAMILIEN: Fyrst Albert, fyrstinne Charlene og tvillingene Jacques og Gabriella koser seg i påsken. Foto: Palais Princier de Monaco / Facebook
FYRSTEFAMILIEN: Fyrst Albert, fyrstinne Charlene og tvillingene Jacques og Gabriella koser seg i påsken. Foto: Palais Princier de Monaco / Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I påsken har mange kongehus i Europa for vane å dele hyggelige hilsener med folket. Her hjemme var kong Harald (84) tidlig ute med å ønske befolkningen god påske - og de siste dagene har det kommet rojale hilsener også fra Danmark og Storbritannia.

føyer fyrstefamilien i Monaco seg inn i rekken. På Instagram har fyrstinne Charlene (43) delt et hyggelig påskebilde med sine 229 000 følgere. På bildet sitter fyrstinnen sammen med ektemannen fyrst Albert (63) og de to tvillingene Gabriella (6) og Jacques (6) mens de maler påskeegg.

Bildet har på ett døgn fått over 23 000 likerklikk.

«Ønsker alle en velsignet påske. Gledelig påskeegg-jakt», skriver fyrstinnen under det koselige familiebildet.

Åpnet opp

I mars fortalte fyrst Albert åpenhjertig om livet som småbarnsfar i et sjeldent intervju med det nylanserte magasinet People Royals.

I intervjuet røpet Albert at Jacques er mer sjenert og roligere enn søsteren, men påpekte at han kan finne på noen morsomme skøyerstreker. Prinsesse Gabriella beskrev han som litt mer utadvendt og pratsom.

- Hun er en karakter som elsker å danse og synge. Hun har ingen nerver når det kommer til å stå foran folk, sa han.

I likhet med mange andre familier har fyrsteparet opplevd å ha hjemmeskole under pandemien. I intervjuet forklarte monarken at tvillingene er veldig nysgjerrige på geografi og vitenskap, og de har ønsket å vite alt om havet, planetene og solsystemet.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

I intervjuet kom de også inn på tvillingenes kongelige titler, og fyrst Albert sa at de ønsker at barna skal få nyte barndommen sin.

- Det er i grunn bare å forklare dem på enklest mulig måte hva kongelige plikter handler om. Vi skal ikke gjøre en hel prosess ut av det eller forklare dem trinn for trinn hva som forventes av dem, fortalte han.

Fyrsten påpekte også at de ikke har et ønske om at tvillingene skal være for mye i rampelyset.

- Det er noe vi bestemmer oss for fra tid til annen, slik at det forblir noe spesielt for dem, sa 63-åringen.

Vis mer

Fyrst Albert har også barna Jazmin Grace Rotolo (29) og Alexandre Coste (17). Begge er født utenfor ekteskap og de har derfor ikke arverett til tronen.

LES OGSÅ: - Verden bringer oss sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer