Prins William og hertuginne Kate:

Overrasker med privat familievideo

Prins William og hertuginne Kate feirer ti år som mann og kone.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag er det ti år siden prins William (38) og hertuginne Kate (39) ble smidd i hymens lenker. Paret ga hverandre sitt ja foran et fullstappet Westminster Abbey i London, med hele verdens øyne rettet mot seg, og siden har de tatt verden med storm sammen.

Den store bryllupsdagen har de allerede markert med splitter nye bilder av seg selv, og torsdag ettermiddag slipper de også en privat video i anledning jubileet.

Se videoen øverst i saken!

Takknemlige

William og Kate har delt videoen på Instagram, hvor de samtidig takker for gratulasjonene og støtten de har fått så langt gjennom ekteskapet.

«Tusen takk til alle for de hyggelige meldingene på bryllupsdagen vår. Vi er enormt takknemlig for støtten som vi har fått i livet som en familie i ti år. W&C», skriver de.

Videoen er satt sammen av flere korte klipp av hertugparet og deres tre barn, George, Charlotte og Louis fra da de var i Norfolk i fjor høst. Klippene er filmet av Will Warr.

- Sterk kjærlighet

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, mener hertugparet av Cambridge gjennom videoen viser hva som har vært det aller viktigste for dem gjennom de siste ti årene, nemlig barna.

- For selv om de er travle med sine kongelige plikter, er foreldrerollen naturligvis svært viktig for de to. De er veldig tilstedeværende for de tre små, og forsøker å gjøre oppveksten deres så «vanlig» som mulig, forteller hun, og fortsetter:

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

- Det må dog være lov å si at den idylliske filmen idylliserer livet som trebarnsforeldre og ektefeller en smule.

Vagle har nemlig liten tro på at det er fullt så harmonisk til enhver tid.

- Men på en dag som i dag, hvor de feirer ti år med sterk kjærlighet - skulle det bare mangle at de viste fram det beste av det beste. Jeg ble i hvert fall sjarmert, fortsetter hun.

LES OGSÅ: Maud Angelica Behn hylles på 18-årsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer