Guillaume og Stéphanie av Luxembourg:

Overrasker med nytt bilde

Den unge prinsen er døpt.

TOBARNSFORELDRE: Arvestorhertug Guillaume og arvestorhertuginne Stéphanies andre sønn ble døpt nylig. Her er de på slottet i anledning prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag. Foto: Lise Åserud / NTB
TOBARNSFORELDRE: Arvestorhertug Guillaume og arvestorhertuginne Stéphanies andre sønn ble døpt nylig. Her er de på slottet i anledning prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

I mars kom gladnyheten om at kronprinsparet i Luxembourg, Guillaume (41) og Stéphanie (39), hadde fått en sønn. Sønnen, som fikk navnet François Henri Luis Marie Guillaume, er parets andre barn.

Lørdag kunne storhertugen og kona avsløre at barnedåpen til François hadde funnet sted, noe som trolig kom som en overraskelse ettersom seremonien ikke var informert om i offentligheten på forhånd.

Det melder BilledBladet.

I anledning den store dagen deler familien på fire et splitter nytt familiebilde på sosiale medier.

«For å feire prins François' dåp er det en glede for arvehertugparet å dele et nytt familiebilde med deres to sønner», skriver de på Instagram.

Kommentarfeltet er fylt med gratulasjoner til den unge prinsen.

«For en vakker familie», er det flere som skriver.

Også storhertugparets eldste sønn er å se på det nye bildet.

I 2020 kunne paret nemlig ønske unge prins Charles (3) velkommen til verden - nesten åtte år etter det kongelige bryllupet i Luxembourg.

Det var ikke til å legge skjul på at flere hadde ønsket seg en liten tronarving, og det var stor glede da graviditeten ble annonsert mot slutten av 2019.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer