Dronning Rania:

Overrasker med nytt bilde

Prinsessene fyller 22 år og 26 år.

SEPTEMBER: Begge prinsessene av Jordan fylte nylig år. Foto: Instagram
SEPTEMBER: Begge prinsessene av Jordan fylte nylig år. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken fylte begge prinsessene av Jordan år. I anledning døtrenes fødselsdag har dronning Rania (52) delt et nytt blinkskudd av dem på Instagram.

Dronning Rania har fire barn mellom 17 og 28 år, og det var de to prinsessene Salma (22)og Iman (26), som hadde bursdag henholdsvis 26. og 27. september.

«Vennskapet vårt blir sterkere etter hvert som dere begge blir eldre. Kunne ikke bedt om bedre bestiser. Gratulerer med dagen, Iman og Salma», skrev dronningen i Instagram-innlegget.

I kommentarfeltet var det mange som ønsket å gratulere prinsessene med dagen. «Gratulerer med dagen til dine søte døtre» og «Ønsker dere et liv med god helse og lykke» er blant kommentarene.

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Bilder: Andreas Fadum. Reporter: Caroline Vagle. Video: NRK. Klipp: Celina Morken. Se flere bilder her: https://www.seher.no/kongelig/tatt-pa-fersken-med-magnus/77008540 Vis mer

Mye å glede seg over

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, kan fortelle at som mange andre kongelige, har Jordans dronning tatt i bruk Instagram som en av sine viktigste informasjonskanaler.

- Den stolte moren delte bilder og hilsener til begge bursdagsjentene sine, og det samme gjorde faktisk deres storebror kronprins Hussein på sin Instagram, forteller Vagle.

I FJOR: Bilde fra prinsesse Salma og prinsesse Imans bursdag i fjor. Foto: Richard Gardner/Shutterstock
I FJOR: Bilde fra prinsesse Salma og prinsesse Imans bursdag i fjor. Foto: Richard Gardner/Shutterstock Vis mer

På Instagram deler dronningen alt fra private øyeblikk med familien til bilder fra offisielle oppdrag.

Tidligere i år delte dronningen også stolt bilder fra forlovelsen til datteren Iman, og en knapp måned senere fra da eldstesønnen forlovet seg.

- Det er med andre ord mye å glede seg over og til i den jordanske kongefamilien for tiden, sier kongehuseksperten.

LES OGSÅ: - Tror han kan redde det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer