Archie Mountbatten-Windsor:

Overrasker med nytt bilde av sønnen

Hertuginne Meghan deler endelig sjeldent bilde av lille Archie.

DELTE BILDE: Prins Harry og hertuginne Meghan er tobarnsforeldre, men verner godt om barna. Nå har vi imidlertid fått et lite glimt av Archie. Foto: Dia Dipasupil / Getty Images / AFP / NTB
DELTE BILDE: Prins Harry og hertuginne Meghan er tobarnsforeldre, men verner godt om barna. Nå har vi imidlertid fått et lite glimt av Archie. Foto: Dia Dipasupil / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Publisert

6. mai for to år siden, i 2019, var det en svært stolt pappa som møtte pressen. Den gang kunne nemlig britiske prins Harry (37) fortelle at han hadde blitt pappa for første gang.

- Det gleder meg å fortelle at Meghan og jeg har fått en liten gutt denne morgenen, sa den nybakte faren. Sønnen fikk navnet Archie Mountbatten-Windsor.

Nå er Archie rukket å bli to og et halvt år, men offentligheten har foreløpig bare fått små glimt av ham. Nå deler imidlertid hertuginne Meghan (40) et nytt og sjeldent bilde av sønnen.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

Delte sjeldent bilde

Det gjør hun i forbindelse med besøket hos «Ellen DeGeneres Show», som hun gjestet denne uken, ifølge People.

Tidligere har toåringen bare blitt avbildet bakfra, og det gjelder også denne gangen. Nå kan man imidlertid se klare likheter mellom far og sønn - han har arvet farens røde manke.

ARCHIE: Toåringen slekter tydelig på faren, og har arvet hans røde hårmanke. Foto: Skjermump fra «Ellen DeGeneres Show».
ARCHIE: Toåringen slekter tydelig på faren, og har arvet hans røde hårmanke. Foto: Skjermump fra «Ellen DeGeneres Show». Vis mer

På bildet kan man se Archie stå med en gjeng med høner, mens han holder i en kurv - trolig for å samle inn egg.

- Han er så søt med hønene. Archie er bare en mild sjel, sier Ellen, som er nabo med hertugparet og dermed ofte på besøk hos familien.

- Elsker å være storebror

I intervjuet forteller også hertuginnen at Archie storkoser seg med å være storebror. 4. juni kom nemlig lille Lilibet (5 md.) til verden, og hertugparet ble med det tobarnsforeldre.

- Han elsker å være storebror. Noen sa til Harry og meg: «Når du får ett barn er det en hobby, men to barn er foreldreskap». Plutselig innså vi det. Alle snakker om hvordan det er å få barn nummer to, men ingen snakker om at det er en tilvenning for det første barnet.

STOLTE: Hertuginne Meghan og Prins Harry er takknemlige for at covid-19 har gjort at de reiser mindre - de har fått med seg flere av sønnen Archies milepæler. Video: Malala Fund Vis mer

At de to søsknene nyter livets glade dager, er det ingen tvil om. Da det nylig var Halloween, var det imidlertid ikke bare god stemning.

- Vi ville gjøre noe gøy for barna, men de likte det ikke i det hele tatt.

Ville ikke ha kostyme

Archie hadde fått seg et lite dinosaurkostyme - et kostyme han hadde på seg i rundt fem minutter. Pappa Harry fikk imidlertid overtalt toåringen til å ta på seg hodet til kostymet.

Lilibet, også kalt bare Lili, var utkledd som stinkdyret Blomst fra Disney-filmen «Bambi».

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

Hertuginnen la også til at datteren holder på å få tenner i disse dager, og at verken mor eller datter derfor får seg så mye søvn om dagen.

LES OGSÅ: - Frykter hun aldri vil se Archie igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer