Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

Overrasker med nytt bilde av prinsen

Svenske prins Alexander fyller seks år i dag.

FORELDRE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philips førstefødte sønn, Alexander, fyller år 19. april. Foto: Kungahuset / NTB
FORELDRE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philips førstefødte sønn, Alexander, fyller år 19. april. Foto: Kungahuset / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2016 kom den gledelige nyheten om at prins Carl Philip (42) og prinsesse Sofia (37) av Sverige hadde blitt foreldre til deres første sønn, Alexander Erik Hubertus Bertil.

I dag er det akkurat seks år siden den lille prinsen kom til verden, og det er ingen tvil om at det er en stor dag for det svenske kongehuset. I den anledning hylles deres førstefødte på sin store dag.

Deler nytt bilde

Prinseparet har nemlig delt et helt nytt bilde av prins Alexander på Instagram.

«I dag fyller vår sprudlende og fantastiske Alexander seks år», skriver prinsesse Sofia på prinseparets offisielle Instagram-profil tirsdag.

Gratulasjonene har ikke latt vente på seg, og flere av følgerne har allerede ønsket prinsen en god fødselsdag.

Fra før av har paret sønnene Gabriel (4) og Julian (1), som kom til verden i henholdsvis 2017 og 2021.

UT PÅ TUR: I anledning prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag delte kongehuset en ny video av familien på skitur. Video: Kongehuset Vis mer

- Tøffere med to barn

Det var i mars i fjor at prins Carl Philip og prinsesse Sofia kunne juble over å ha blitt foreldre igjen, da parets tredje sønn kom til verden.

Den lille gutten fikk navnet Julian Herbert Folke, hertug av Halland, og ble døpt i Drottningholms slottskyrka i august.

Før prinseparet ble trebarnsforeldre, lettet de på sløret om småbarnslivet i et intervju med bladet Kupé. Der kom det frem at det ikke bare var fryd og gammen med to smårollinger hjemme.

Prinseparet fortalte om en kaotisk hendelse på Villa Solbacken, der de flyttet inn i desember 2017, og la ikke skjul på at hverdagen var preget av våkenetter og bleieskift.

NY SERIE: Prinsesse Sofia fortalte åpenhjertig at hun har slitt med å finne ro i prinsesserollen i en dokumentar på svensk tv. Vis mer

- Vi prøver å skape så mye familietid som mulig om kveldene og å få rutiner på plass. Men spør meg igjen om noen få måneder. Gabriel sover og spiser mest, men vi har fortsatt noen små glimt av at det er tøffere med to barn. Men det er også dobbelt så mye kjærlighet, sa blant annet prinsesse Sofia.

LES OGSÅ: Dukket opp uten Charlene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer