Den svenske kongefamilien:

Overrasker med nye familiebilder

Prins Oscar (5) stjeler oppmerksomheten på nye bilder av kongefamilien i Sverige.

NYE BILDER: Victoria og Daniel lot seg nylig avbilde sammen med barna Oscar og Estelle i hagen på Haga slott. Foto: Linda Broström / Det svenske kongehuset
NYE BILDER: Victoria og Daniel lot seg nylig avbilde sammen med barna Oscar og Estelle i hagen på Haga slott. Foto: Linda Broström / Det svenske kongehuset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pinsehøytiden er over, og de fleste vender nå tilbake til hverdagen etter flere dager med fri og avslapping. Det gjelder også den svenske kronprinsessefamilien, som ønsket folket god pinse ved å dele flere nye familiebilder i helgen.

Bildene av kronprinsesse Victoria (43), prins Daniel (47) og de to barna Estelle (9) og Oscar (5) er tatt hjemme på Haga slott utenfor Stockholm. I grønne og sommerlige omgivelser smiler familien på fire til fotograf Linda Broström, som har tatt bildene på vegne av det svenske kongehuset.

«En etterlengtet vår har slått ut i full blomst,» skriver kongehuset på Instagram.

Familiehunden Rio har også sneket seg med på et av bildene. Kronprinsessefamiliens valg av hund skapte for øvrig stor oppstandelse i fjor, fordi de hadde valgt å skaffe seg en blandingshund.

PÅ KRYKKER: Her hopper den svenske prinsessen rundt på krykker. Video: Instagram/@gen.pep Vis mer

- Stor gutt

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle beskriver de nye bildene som nydelige.

- Kronprinsessefamilien har alltid vært rause med å dele bilder av barna sine: helt fra eldstejenta prinsesse Estelle kom til verden for drøye ni år siden. På den måten får vi ta del i stort og smått i familien, og blir bedre «kjent» med de små selv om de ikke er så ofte med på offisielle oppdrag, forklarer hun.

BROR OG SØSTER: Vagle bemerker at prins Oscar har fått ny sveis. Foto: Linda Broström / Det svenske kongehuset
BROR OG SØSTER: Vagle bemerker at prins Oscar har fått ny sveis. Foto: Linda Broström / Det svenske kongehuset Vis mer

På det ene bildet er tronarvingen prinsesse Estelle avbildet sammen med lillebror Oscar, og Vagle synes det helt klart er minstemann som utmerker seg denne gangen.

- Han har plutselig blitt en stort gutt med sveis! Mon tro om han er inspirert av pappa Daniel, sier kongehuseksperten undrende.

Det er ingen tvil om at de to barna har begynt å vokse til og bli store. Det var det også mange som la merke til da prins Oscar fylte fem år i begynnelsen av mars. Også da delte kongehuset i Sverige nye bilder av kronprinsesseparets yngste barn.

- Prins Oscar smiler fra øre til øre på de nye bildene, og er åpenbart glad for å bli fem. Da han var yngre fremsto han ofte litt tilbaketrukket og beskjeden, men nå later han til å være komfortabel foran kamera. Og for en sjarmør han er, sa Caroline Vagle da.

FYLLER ÅR: Prins Alexander av Sverige, sønn av prins Carl Phillip og prinsesse Sofia, fylte fem år 19. april 2021. Video: Small Media Vis mer

LES OGSÅ: Én ting skiller seg ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer