Kronprinsfamilien:

Overrasker med nye bilder

Kronprinsfamilien befinner seg for tiden på sjøen.

STRÅLER: Det ser ut til at kronprinsfamilien nyter sommeren. Foto: Jan Langhaug / NTB
STRÅLER: Det ser ut til at kronprinsfamilien nyter sommeren. Foto: Jan Langhaug / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag delte kongehuset nye sommerbilder av kronprinsfamilien på det norske kongehusets offisielle Instagram-profil.

I innlegget kommer det frem at Kongeskipet i disse dager seiler Norge langs kysten. Kronprinsfamilien gikk nylig i land via Neidenelva, som renner i den skoltesamiske bygda Neiden, i Sør-Varanger kommune.

Senere i sommer fyller både kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marit (49) 50 år, mens prinsesse Ingrid Alexandra (19) gjør seg klar til å begynne som skoleassistent og miljøarbeider til høsten, og senere begynne sin førstegangstjeneste.

Prins Sverre Magnus (17) skal til høsten starte på sitt siste år på videregående skole.

Storkoste seg på festival

De nye sommerbildene kommer kort tid etter at kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marit (49) dukket opp på Stavernfestivalen.

Mens området badet i sol, hygget kronprinsparet seg med gode venner inne på det eksklusive Premium-området, hvor det var forhåndsreserverte bord for med panoramautsikt mot hovedscenen for kjendis-eliten og kronprinsparet.

Lørdagens store trekkplaster var konserten med Karpe. Både Haakon og Mette-Marit har fulgt duoen Karpe siden de slo gjennom som Karpe Diem, og skal være store fans. Kronprinsparet hygget seg også med artisten Andreas «Tix» Haukeland (30).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer