Hertuginne Kate:

Overrasker med nye bilder

Hertuginne Kate feirer 40-årsdagen med ny portretter.

STRÅLER: Hertuginne Kate ser ut som en eventyrprinsesse i de nye bildene. Foto: Paolo Roversi /Kensington Palace / AP
STRÅLER: Hertuginne Kate ser ut som en eventyrprinsesse i de nye bildene. Foto: Paolo Roversi /Kensington Palace / AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag 9. januar fyller hertuginne Kate, britenes framtidige dronning, 40 år. Og som seg hør og bør markerer hennes tilhørende residens, Kensington Palace, anledningen med et sett nye bilder.

Og hertuginnen leker ikke kongelig jubilant. For anledningen har hun hyret inn stjernefotografen Paolo Roversi, som har foreviget bursdagsbarnet i tre glansfulle fotografier.

BURSDAGSBARN: Hertuginnen av Cambridge fyller 40 år søndag, 9. januar. Foto: Paolo Roversi /Kensington Palace / AP
BURSDAGSBARN: Hertuginnen av Cambridge fyller 40 år søndag, 9. januar. Foto: Paolo Roversi /Kensington Palace / AP Vis mer

- Bildene er dratt rett ut av eventyr, konstater kjendisbladet People, som også mener bildene er «slående stilfulle».

Bildene, som ble tatt i november i London's Kew Gardens, skal stilles ut på det britiske kunstgalleriet National Portrait Gallery.

- Wow, for noen glamorøse bilder! Jeg liker spesielt det hvor hun har på den røde kjolen. Hun ser rett og slett mer avslappet og kul ut enn slik vi vanligvis ser henne. Hennes ti år som en del av den kongefamilien har gjort henne tryggere i rollen, og hun tørr å ta større sjanser når det kommer til stil. Det er gøy, og jeg håper vi ser mer av det, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

På ett av bildene har hun på seg øredobber som tilhørte prinsesse Diana, skriver samme magasin. Forlovelsesringen, den ikoniske safirringen som også tilhørte prinsesse Diana, er også å se på bildet.

- Prinsesse Diana lot seg også fotografere av kjente motefotografer med stort hell, og kanskje har Kate latt seg inspirere? Hun hedrer i hvert fall sin avdøde svigermor på vakkert vis ved bruke hennes øredobber, sier Vagle videre.

Hun kan også fortelle at kjolene på de ferske bildene er fra Alexander McQueen, samme designer som sto bak hertuginnens brudekjole for ti år siden.

BLIR STILT UT: Portrettene av hertuginnen skal stilles ut. Foto: Paolo Roversi/Kensington Palace/AP
BLIR STILT UT: Portrettene av hertuginnen skal stilles ut. Foto: Paolo Roversi/Kensington Palace/AP Vis mer

På et annet bilde har hun på seg øredobber som tilhører dronning Elizabeth. Disse detaljene omtales av en rekke medier.

Paolo Roversi forteller at det var en ære å ta portrettbildene.

- Det var en dyp og rik opplevelse for meg, et uforglemmelig øyeblikk. Jeg har møtt en fantastisk person, en person som med sin positive energi, kan bringe håp til hele verden, sier fotografen til Harpers Bazaar.

LES OGSÅ: Prins William og hertuginne Kate: - En vond tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer